reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 29 Mart 2022 1585 Görüntüleme

AK PARTİ BEYKOZ TAM KADRO SAHADA!

AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hulusi Şentürk, Serkan Bayram ve Eyüp Özsoy, Beykoz’da sokak sokak gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hulusi Şentürk, Serkan Bayram ve Eyüp Özsoy, Beykoz’da sokak sokak gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Beykoz İlçe Teşkilatı ve İstanbul milletvekilleri, “Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” sloganıyla saha çalışmalarına devam ediyor.AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hulusi Şentürk, Serkan Bayram ve Eyüp Özsoy, saha çalışmaları kapsamında Beykoz’un mahallelerine çıkarma yaptı. Vekiller, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek vatandaşlarla selamlaştı, talep ve önerileri dinledi.Vekillere saha çalışmasında, İl Yönetim Kurulu Üyesi Gülcan Keskin, İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Belediye Başkan Yardımcısı Selami Keskin, Fatih Sağlam ve Feruz Kutsal ile meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, saha çalışmaları kapsamında Yenimahalle’de gün boyu çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.İlk olarak Son Durak Cami’de öğle namazını cemaat ile kılan Şentürk, cami derneğinde vatandaşlarla sohbet etti. Yenimahalle Spor Kulüp Başkanı Pehlivan Gündoğdu ve kulüp yönetimi ile buluşan vekil, kulübe başarı dileklerini iletti.Hulusi Şentürk, Cide Çilek Köyü, Koşmapınar ve Ambarcılar Köyü’nün dernek lokallerinde hemşehrilerle bir araya geldi. Yenimahalle Muhtarı Nevzat Cebeci’yi de ziyaret eden Şentürk, planlanan proje ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.Ekim 2017’de Van Başkale’de şehit düşen Beykozlu Onbaşı Kemal Zeren’in ailesi ziyaret edildi. Şehit annesi Esme ile babası Mehmet Zeren, Şentürk ve beraberindekilere kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Son olarak, Er-Rahman Cami dernek ziyaretinin ardından, Şehir Kemal Zeren Cami’de cemaat ile ikindi namazı kılındı.

Milletvekili Serkan Bayram ise Çubuklu, Yalıköy, Tokatköy, Akbaba ve Poyrazköy Mahallesi’ne çeşitli ziyaretlerde bulundu.Bayram ve beraberindekiler saha çalışmalar kapsamında büyüklerin misafiri oldu, hayır dualarını aldı. Bayram, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sınıf arkadaşı olan Osman Amca ile de tanıştı, eski günleri yâd etti.Mahmudiye Mahallesi Yardımlaşma, Dayanışma ve Kalkınma Derneği’nde ilçe sakinleriyle selamlaştıktan sonra engelli bireyleri evlerinde ziyaret eden Milletvekili Serkan Bayram, sorunların çözümü noktasında ailelerle görüş alışverişinde bulundu.Milletvekili Eyüp Özsoy ise saha çalışmalarına Çavuşbaşı Merkez Cami’de öğle namazı sonrası cemaat ve mahalle sakinleri ile çay eşliğinde sohbet ederek başladı. Daha sonra, Beykoz Hafız Mehmet Efendi Teknesi’nde ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya geldi.Merkez Mahallesi’nde esnaf ziyareti de gerçekleştiren Özsoy, Tarihi On Çeşmeler suyunu içmeyi de ihmal etmedi.

Son olarak Beykoz Millet Kıraathanesini ziyaret eden Özsoy, burada sınava hazırlanan gençlerle birlikte yemek yedi, sohbet etti. Ramazan ayında bir sahur programında buluşmak üzere gençlerle sözleşen Milletvekili Özsoy, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb