reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 17 Ocak 2022 923 Görüntüleme

Beykoz Muhtarlar Derneği İYİ Parti’yi Ziyaret Etti

Geçtiğimiz ay yapılan olağan kongre sonucunda Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Sedat Altun İYİ Parti’yi ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay yapılan olağan kongre sonucunda Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Sedat Altun İYİ Parti’yi ziyaret etti.

Yönetim Kurulu üyeleri Alaettin Kartal, Ali Cinel, İlkay Aydın ve Muammer Aydınoğlu ile birlikte İYİ Partinin kapısını çalan Başkan Sedat Altun, Beykoz Muhtarlar Derneği’nin bu dönem farklı bir bakış açısıyla Beykoz’a hizmet edeceğini kaydetti.

Beykoz Muhtarlar Derneği olarak yapacakları çalışmaların muhtarlıkla sınırlı kalmayacağını bütün siyasi partilerle el ele vererek, Beykoz’un sorunlarına çözüm üretmek, toplumsal farkındalık oluşturmak ve ilgili mercilerin sorunlara yoğunlaşmasını sağlamak adına önemli girişimlerde bulunacaklarını belirten Sedat Altun, “bu çerçevede diğer partilerimize yaptığımız gibi İYİ Partiye de bir ziyaret yaparak, gündemi değerlendirdik” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Akif Taşdemir ise, Beykoz Muhtarlar Derneğinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını, ayrıca Beykoz’un sorunlarına gösterilen yaklaşım tarzının ayrıca kendilerini umutlandırdığını ifade etti.

Akif Taşdemir, İYİ Parti olarak Beykoz Muhtarlar Derneği’nin yapacağı tüm toplumsal çalışmalarda yanlarında olacaklarını dile getirdi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb