reklam reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yazarlar 27.12.2021 1278 Görüntüleme
Mehmet Mahmut YILDIZ

ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI

KAMUOYUNA DUYURULUR

Ülkemizde sağ ve sol olmak üzere birçok parti, ülkeyi yönetmek için halkımızın karşısına çıkıp vize istemektedir. Denenmiş birçok partinin halkımızın derdine derman olamayacağı açıkça görülmüştür. Yeni kurulan birçok parti ise halkımızın teveccühüne mazhar olamamış ve ülkemizin sorunlarından bihaberdir. Yeni kurulan “Şahlanış Partisi” onun için ilgiyle takip edilmektedir. Devlet, Millet sevdalısı, Muhafazakâr, Milliyetçi bir parti olan “Şahlanış Partisi” Türk Milletinin sorunlarını bilip, çözüme kavuşması için çalışmaktadır. Ülkemizin sorunların başında gelen mülteci sorunu için “Şahlanış Partisi” olarak, çözüm önerilerimiz şunlardır;

1- Türk Milleti misafirperver olduğu için, ölüm tehlikesi olan mültecilere kucak açmış, 5 Milyon mülteciyi ekmeğini paylaşarak, misafir olarak ağırlamıştır.

2- Ülkemizde olan Beş Milyona yakın mültecilerden özellikle Suriye’den gelenler için, ölüm tehlikesi kalmamış, Türk Askeri güvenli bölge açmıştır. “Şahlanış Partisinin” iktidarında, Suriyeli ve diğer göçmenlerin geriye vatanlarına döndürülmesini kısa zamanda halledip, bu sorunu çözeceğiz.

3- Ülkemizin sınır bölgelerinde gelişmiş ülkelerinin yaptığı gibi, mülteci kampı yapıp, göçmenleri geçici olarak, bu bölgelere yerleştirip, iadelerini sağlayacağız. Ülkenin her tarafına yayılmasını önleyip, daha rahat yaşamak için ülkelerinden Türkiye’ye gelmelerine müsaade etmeyeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz…

Mehmet Mahmut YILDIZ

Genel Başkan

Yorumlar

İlginizi çekebilir

BİR ÇINARIZ  BİZ

BİR ÇINARIZ BİZ

Tema Tasarım | AnatoliaWeb