reklam reklam reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yazarlar 21.12.2021 1369 Görüntüleme
Mehmet Mahmut YILDIZ

ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI

Sayın Kesici’yi inisiyatif kullanıp, sorumluluk üstlenmeye davet ediyoruz

Ülkemiz tarifi ve izahı zor, çok sıkıntılı ve belirsiz bir süreçten geçiyor. Hayatımda ilk defa bu kadar ağır bir ekonomik sıkıntılı dönem görüyorum. Fiyatlar aşırı ve dayanaksız derece artmakta. Belirsizlik ve istikrarsızlık, döviz ve altındaki aşırı artış ve ani düşüşler hayra alamet değil. Dolar 18 TL seviyelerinden 13 TL’ye düşüyor. Altında hakeza aynı şekilde sert çıkış ve iniş yaşıyor. Yarın ne olur bilinmez.

Bu süreçten ülkemizi düzlüğe ehil ve ehliyetli, İktisat bilimini bilen bağımsız kadrolar çıkartabilir. Tamda bu durumda Sayın İlhan Kesici önderliğinde bir uzman ekibe ekonomi yönetimini teslim etmek lazım.Tüm bu kargaşaya ve karmaşaya mevcut partili cumhurbaşkanlığı sistemi sebep olmaktadır. Saygıdeğer İlham Kesici Beyefendi bizi düzlüğe çıkartacak yetkin ve etkin bir şahsiyettir. Tam kuvvetler ayrılığına dayalı güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş mutlaka sağlanmalıdır. Bu süreç ne kadar hızlı işlerse o kadar çok hayırlı olur.

Sayın Kesici’yi inisiyatif kullanıp, sorumluluk üstlenmeye davet ediyoruz. Şahlanış Hareketi olarak resmi başvurumuzu yaptık yakın zamanda parti kimliğimizi alıp meydanlara çıkacağız. Üzerimize düşeni eksiksiz yapmaya, fedakarlık ve feragate hazırız.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Mehmet Mahmut Yıldız

Şahlanış Hareketi Genel Başkanı

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb