reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 23 Kasım 2021 994 Görüntüleme

Beykoz’un 2022 yılı bütçesi İBB Meclisinde kabul edildi

Beykoz Belediye Meclisi, 2022 yılı bütçesini geçtiğimiz ekim ayında oylayarak kabul etmişti. Yasa gereği kabul edilen bütçenin Büyükşehir belediye Meclisi’nden de onay alması gerekiyordu.

Beykoz Belediye Meclisi, 2022 yılı bütçesini geçtiğimiz ekim ayında oylayarak kabul etmişti. Yasa gereği kabul edilen bütçenin Büyükşehir belediye Meclisi’nden de onay alması gerekiyordu.

Ekim ayında Beykoz Belediye Meclisinde kabul edilen bütçe, bir önceki yıla oranla 12 milyon TL artış göstermiş ve 2022 yılı için 710 milyon TL olarak belirlenmişti.

Beykoz Belediyesi’nin 2022 yılı bütçesi için İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oylama yapıldı. Yapılan oylama sonucu oy birliği ile kabul edilen bütçenin teşekkür konuşmasını AK Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanı, Beykoz Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve aynı zamanda İBB ve Beykoz Belediyeleri Meclis Üyesi olan Gaye Zayıf yaptı.

Bayan Zayıf konuşmasında, “değerli Meclis üyeleri, 2022 yılı mali yılı bütçemizde, emeği geçen, katkı sunan Beykoz Belediye personelimize, Belediye Başkan yardımcılarımıza, komisyon başkanlarımıza ve Meclis üyelerimize Beykoz halkı adına teşekkür ediyoruz. Bütçemiz Beykoz’umuza ve İstanbul’umuza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Toplantı sonrası Beyoğlu Belediye Meclis Üyesi Kübranur Uslu Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’a “Bütçeniz hayırlı olsun, bütçenizde en çok neyin payını arttırdınız?” diye bir soru yöneltti.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın “Biz ne yapmak istiyoruz biliyor musunuz bu bütçeyle. Beykoz’da yaşamı kolaylaştırarak mutluluğu arttırmak istiyoruz. Mutluluğa giden yolları açacak bizim bütçemiz. Ben bu bütçeyi bize yapma yetkisini veren Beykozlu hemşerilerimize çok çok teşekkür ediyorum. Burada ki Büyükşehir Meclis Üyelerimize de bütçemizi kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah uygulamak nasip olur.” şeklinde cevap verdi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb