reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 26 Ekim 2021 1037 Görüntüleme

KAS-Der Genel Başkanı, Siyasi Partileri Ziyaret Etti

KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen ve beraberindeki heyet AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ve Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Muammer Koç’u ziyaret etti.

KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen ve beraberindeki heyet AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ve Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Muammer Koç’u ziyaret etti.KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç’ı ve Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Muammer Koç’u ilçe merkezlerinde ziyaret ederek 27-31 Ekim tarihleri arasında Maltepe Sahili Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek olan 14. Kastamonu Tanıtım Günlerine davet etti.Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, nazik ziyaretlerinden dolayı KAS-Der Genel Başkanı Remzi Şen ve Yönetim Kurulu Üyelerini İlçe Merkezi’nde ağırladıklarını ve ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür etti.

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığının sosyal medya hesaplarından ise “KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen ve beraberindeki heyet İlçe Başkanımız Muammer Koç ve ekibine ziyarette bulundu.” paylaşımına yer verildi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb