reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 23 Ekim 2021 1003 Görüntüleme

Dilmaç, Beykoz’da eski muhtarları ağırladı

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, daha önce ilçede görev yapan 20 muhtarla bir araya geldi.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, daha önce ilçede görev yapan 20 muhtarla bir araya geldi.

Beykoz’da daha önce görev yapan 20 eski muhtarlar bir araya gelen AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, eski muhtarları Kavacık Doğal Dükkan’da ağırladı.

Eski muhtarların görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Hanefi Dilmaç onlarla daha sık bir araya geleceğini söyledi.“Benim eksiğim olarak görüyorum”

Bu toplantıyı geleneksel hale getirmeleri gerektiğini söyleyen AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Dilmaç, “Geleneksel hale getirmemiz lazımdı. Benim eksiğim olarak görüyorum. Çünkü niye uzun yıllar Beykoz’da sizlerle beraber çalıştım, bir çoğunuz belediye başkanlığı döneminde bize ağabeylik yaptınız. Bazılarınızdan gencim o dönemler bizim elimizden tuttunuz. Ben o dönemi asla unutmam sıkıntılı günlerimiz de yanımızda olan ağabeylerimize çok teşekkür ederim.” dedi.“Biz bunu yapabiliyoruz”

Beykoz’daki ağabey-kardeş hukukuna halel gelmemesi gerektiği inancını katılımcılarla paylaşan Dilmaç, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Beykoz’un ali menfaatleri gündeme gelirse gerisinin teferruat olduğuna inanıyorum. Biz bunu yapabiliyoruz ve yaşayabiliyoruz. Allah’a şükürler olsun burada siyasi fark gözetmeden, Beykoz söz konusuysa gerisini biz teferruat görüyoruz. Ben bunu kılcal damarlarıma kadar yaşamış bir yöneticiyim. Biz buyurun gelin dediğimizde 33 arkadaşımız geleceğini söyledi ve biz yaklaşık olarak 20 kişiyiz bu böyle başlar. Daha sonraki toplantılarda sağ olan dünyada olan sağlığı yerinde olan arkadaşlarla bir araya gelmeyi Rabbim bize nasip eder.”“Kaçak yık, maliye yeri yık, hazine yeri yık…”

Çubuklu Mahallesi’nin eski muhtarlarından Şenel Ustabaşı şöyle konuştu:

“İlçe teşkilatları ve ilçe başkanı her ne kadar siyasi konjonktürde seçilse de Belediye Başkanı veya meclis siyasi konumun ilçe de seçildikten sonra siyasi konjonktüre bağlı olması gerekiyor. Beykoz’da çok yakın izlenimlerim var. Örneğin yapı kontrol müdürlükleri üç beş genç kardeşimize bırakmışlar orayı ne Beykozluyu tanır ne muhtarını ne sizler gibi büyüğünü tanır. Kaçak yaptın yık, hazine yeri yık, maliye yeri yık, arkadaş derdinizi de anlatamıyorsunuz çocuğa.”

Toplantıda 20 muhtar tek tek mahallelerle ilgili sorunları ve görüşleri dile getirdi. Etkinlik sonunda ise muhtarlara kalem setinden oluşan hediyeler takdim edildi.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, eski muhtarlarla periyodik olarak bir araya gelmeyi sürdüreceklerini kaydetti.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb