reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 11 Ekim 2021 881 Görüntüleme

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın Mutlu Günü

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'ın oğlu Muhammed Tayyip Aydın'ın düğünü siyasetçi akınına sahne oldu. Nikahı Başkan Aydın kıydı.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın oğlu Muhammed Tayyip Aydın’ın düğünü siyasetçi akınına sahne oldu. Nikahı Başkan Aydın kıydı.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın oğlu Muhammed Tayyip Aydın, Mürvet ve Aytekin Yalçın’ın kızı Nazlım Aybüke ile hayatını birleştirdi.Başkan Aydın’ın misafirlerini kapıda karşıladığı nikah töreni öncesinde Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi.Beykoz Belediyesi Kanuni Kent Ormanı’nda Başkan Aydın’ın kıydığı nikah törenine Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ahmet Arslan, Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kocaeli Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, 26. Dönem Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Rabia İlhan, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Azerbaycan Milletvekili Fatma Yıldırım, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın törende yaptığı konuşmada, “Öncelikle Rabbime şükrediyorum bana 61 yıllık güzel bir hayat nasip etti. Arkasından Zeytinburnu’ndaki hemşerilerime teşekkür ediyorum kızımın nikahını kıyma yetkisini verdiler. Bundan 12 yıl önce kıymıştım.” dedi.Bu nikahın kendisi için çok anlamlı olduğunu ifade eden Aydın, “Şimdi de Beykozlu hemşerilerime teşekkür ediyorum, bana evladımın nikahını kıyma yetkisini verdiler. Bir fani için gerçekten anlamlı bir durum. Uzun bir aradan sonra diğer erkek evladımızın nikahını halktan aldığımız yetkiyle kıyacağız. Bu benim için çok anlamlı. Her iki kentteki hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bizim aday olarak Beykoz’a gelişimizin hikayesi farklıdır. Sayın Cumhurbaşkanımıza özellikle teşekkür ediyorum. O da bizi aday olarak gönderdi ve buraya kadar gelmiş olduk.“Şükürler olsun bugün nikahlarını kıyıyoruz”

Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadınız, iyi ki varsınız. Rabbim eksikliğinizi göstermesin. Evlatlarımızın hikayesi 11 yıl önce başladı. İlk defa birbirlerini tanıdılar ve 11 yıl sonra bugün nikahlarını kıyıyoruz. Aybükemiz Ardanuç’ta dünyaya gelmiş. Annesi burada ama büyükleri Bosna-Hersek’te dünyaya gelmiş. Bosna-Hersek benim aşkımdı sevdamdı, kızımda Bosna’da okudu. Bosna’dan da bir kız almış olduk. Şükürler olsun bugün nikahlarını kıyıyoruz.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Muhammet Tayyip – Nazlım Aybüke çiftinin nikahını kıydı.

Aydın, şahitlerin de şahitliklerinin ardından nikah defterini Nazlım Aybüke Aydın’a verdi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb