reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 27 Temmuz 2021 1323 Görüntüleme

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Yerel Basını Unutmadı

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları, Beykoz yerel basınının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları, Beykoz yerel basınının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları, Beykoz yerel basın mensuplarını farklı saat dilimlerinde tek tek AK Parti İlçe Merkezine davet ederek 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

Pandemi koşullarına bağlı olarak farklı saat dilimlerinde, yerel basın mensuplarıyla tek tek bir araya gelen AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Tanıtım ve Medyadan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Yasin Baş günün anlam ve önemini bildiren konuşmasında “Bizleri şehirlerimiz de veya bölgelerimizde yaşanan olaylardan haberdar eden. Ülkemizin sosyal ve kültürel gelişmesine katkı sağlayan ve görevlerini özveri içinde yapan basın mensubu arkadaşlarımızın aynı duyarlılıkla görevlerine devam edeceklerine inanıyoruz. Görevlerini yaparken hayatını kaybeden basın mensuplarımızı rahmetle anıyor, tüm basın camiasına başarılar diliyorum. Tüm basın mensuplarımızın Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Yasin Baş konuşmasının hemen akabinde AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam’ın da selamlarını iletti.

Toplantının sonunda AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Yasin Baş, günün anısına çiçek ve kalem hediye etti.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb