reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 19 Temmuz 2021 1322 Görüntüleme

İl Başkanı Kabaktepe’den Beykoz teşkilatına sürpriz ziyaret

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, partisinin Beykoz teşkilatının düzenlediği piknik ve istişare toplantısını ziyaret etti.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, partisinin Beykoz teşkilatının düzenlediği piknik ve istişare toplantısını ziyaret etti.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, pandemi sonrası tüm kademeleri ile piknik etkinliği ve istişare toplantısı gerçekleştirdi. İl Başkanı Kabaktepe’nin de iştirak ettiği programda belediye çalışmaları ve ülke gündemine dair konular masaya yatırıldı.Genişletilmiş istişare toplantısına İl Başkanı Kabaktepe’nin yanı sıra İl Teşkilat Başkanı İsmet Öztürk, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Saraçoğlu, İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ve Belediye Başkanı Murat Aydın ile üç kademe ilçe yönetim kurulu, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.Etkinliğe katılmak amacıyla Beykoz’a sürpriz bir ziyarette bulunan Başkan Kabaktepe, alan girişinde Belediye Başkanı Murat Aydın ve İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç tarafından karşılandı. Hafta sonu mesaisine Beykoz ziyaretini de ekleyen Kabaktepe, masaları tek tek gezerek teşkilat mensupları ile selamlaştı, hatıra fotoğrafı çektirdi.AK Parti İstanbul İl Başkanı seçilmesinin ardından geçtiğimiz haftalarda ilk kez ilçeyi ziyaret eden Osman Nuri Kabaktepe, düzenlenen istişare etkinliğine sürpriz ziyaretle katılarak ikinci kez geldiği Beykoz’da teşkilat mensuplarını daha yakından tanıma fırsatı buldu. İl Başkanı Kabaktepe, teşkilat mensuplarıyla hem hasbihal etti hem de yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Bayram öncesi ilçeye sürpriz ziyarette bulunan Kabaktepe, ilçe sakinlerinin hal ve hatırlarını sorarak kurban bayramlarını kutladı.

Sabah kahvaltısı ile başlayan program akşam saatlerine kadar devam etti.

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb