reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 8 Temmuz 2021 1303 Görüntüleme

Beykoz’un minik atletleri Bursa’dan şampiyon döndü

Beykoz İlçemizde ana spor dalları arasında yerme niyetindeki Atletizm Branşında son yıllarda gelen başarı haberlerine yeni bir halka da Bursa'dan eklendi.

Beykoz İlçemizde ana spor dalları arasında yerme niyetindeki Atletizm Branşında son yıllarda gelen başarı haberlerine yeni bir halka da Bursa’dan eklendi.

Uzun vadeli yapılan çalışmalar ve belirlenen hedefler doğrultusunda emin adımlarla bir ilerleyiş söz konusu.

Önceki haftalarda İstanbul Şampiyonasında yakaladıkları başarı ile haberimize konu olan Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Atletizm Takımı Türkiye Şampiyonası için Bursa’da idi.Bu anlamda Beykoz’da marka haline gelen genç Antrenör Miray Gür yönetiminde çıkılan pistten yüzleri güldüren başarılı sonuçlar peş peşe geldi.

7 Temmuz 2021 Günü Bursa’da tama anlamı ile bir Atletizm Şöleni vardı…değişik illerden gelen sporcuların arasında İstanbul’da yapmış oldukları dereceler ile katılmaya hak kazanan Beykozlu Sporcuların yapacakları dereceler merak konusu idi.

Bu sene 6.Kez düzenlenen İller Arası Bayrak Takımları Final Yarışmaları büyük bir çekişmeye sahne oldu. Beykoz İlçemizi ve İstanbul’u temsilen müsabakalara katılan sporcularımız 16 Takım içinden Türkiye Şampiyonu olarak çıkmayı başardı.Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Takımlarından U12 Takımı Marmara Bölge Şampiyonu, U14 Takımı Marmara Bölge 3., U16 Takımı Marmara Bölge 2.olmayı başardı.

Müsabakaların ardından açıklamada bulunan Antrenör Gür sporcuları ile gurur duyduğunu ifade ederken, ” Hedef çıtamızı her geçen gün biraz daha yükseltmeye başladık. Bizlere güvenenleri mahcup etmedik. Ben bu sporcular içinden ileride Milli Takımlar düzeyinde sporcular da çıkacağına bütün samimiyetimle inanıyorum. Bunun için de çok çalışmamız gerektiğinin de farkındayız. Beykoz İlçemiz Türk Atletizminde dikkat çeken bir konuma yükselmiş durumda. Yaşattığımız bu gurur içinde ayrıca mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim ” diye konuştu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb