reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 3 Temmuz 2021 1245 Görüntüleme

BEYMEZ’de Erdal Öztürk dönemi başladı

Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin (BEYMEZ) 4. Olağan Genel Kurulu'nda yeni Başkan Erdal Öztürk oldu.

Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin (BEYMEZ) 4. Olağan Genel Kurulu’nda yeni Başkan Erdal Öztürk oldu.

Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (BEYMEZ) Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı Kavacık’taki Dernek Merkezi’nde gerçekleştirdi.Açılış ve yoklamanın ardından yapılan seçimde başkanlığa aday olan Dost Beykoz Yazarı Erdal Öztürk, BEYMEZ’in yeni başkanı oldu.Kongreye, Beykoz Belediyesi eski Başkanı Alaattin Köseler, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Doğu Karadenizliler Dernek Başkanı İsmet Konca, Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu, geçmiş dönemlerde Belediye başkan yardımcılığı görevinde bulunmuş Cemal Erbaş, Yüksel Baki, Ali Bilir, Yakup Özbek, Salim Öztürk, Nevin Çalışkan ve Beykoz Belediyesi Meclis Başkanvekili Gaye Zayıf’ın yanı sıra bazı meclis üyeleri katıldı.

Yapılan oylamanın ardından Dost Beykoz Siyaset Editörü ve Yazarı Erdal Öztürk, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin yeni başkanı oldu.Yönetim Kurulu

Başkan: Erdal Öztürk

YÖNETİM KURULU ASİL:

Deniz Yıldız

Hayrullah Usta

Hüseyin Okumuş

Nevin Çalışkan

Sinan Çıtlak

Süha Okan Uzun

Yalçın Çolak

Yüksel Baki

YÖNETİM KURULU YEDEK:

Erdoğan Coşkun Çap

Hakkı Emanet

Ahmet Soylu

Osman Bahri Dinç

Aydın Şişman

Zeynep Semra Sağlar

DENETLEME KURULU ASİL:

Yusuf Çolak

Kamil Adnan Güner

Cemal Erbaş

DENETLEME KURULU YEDEK:

İsa Sucuoğlu

Hüseyin Karababa

DİSİPLİN KURULU ASİL:

İsmet Konca

Şahin Soylu

Salih Birinci

Birzat Mermer

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb