reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yazarlar 6.06.2021 1160 Görüntüleme
Mehmet Mahmut YILDIZ

ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI

BUGÜN LGS SINAV GÜNÜ

Çocuklarımız, gençlerimiz ülkemizin geleceği yarınlarımızın mimarıdır. Devletin ve milletin bekasını gerçek manada dert edinenlerin yatırım yapması gereken en önemli sektör, tartışmasız eğitimdir.
Yavrularımızı yıllardır adeta yarış atı gözüyle gördük. Sırtlarına binip insafsızca yarıştırdık. Bu yarışta arkadaşlarını geri bırakıp da üniversiteye kapağı atabilenlerin çoğu, üniversite sandıkları şeyin bilimden, teknolojiden nasipsiz, içinde hoca olmayan, hoca sanılanların da birer eyyamcı olduğu, dört duvardan ibaret ruhsuz bir bina olduğunu gördüler.
Üniversite bitti. “Yaşasın bir diplomam var.” diye sevinirken atanmayan öğretmen, sağlıkçı, veteriner, ziraat mühendisi kadrosunda anne babasından harçlık almaya mahkum ev genci olarak istihdam edildiler.
Bugün yavrularımızın sevgili gençlerimizin hayatındaki önemli dönüm noktalarından biri olan LİSELERE GİRİŞ SINAVI günü. Çocuklarımız yine insafsız bir sınavda ter dökmekteler.
Ülkemizin geleceği olan bu çocuklarımızın her birine ayrı ayrı zihin açıklığı ve başarı; zalimce yarıştırılmadıkları; duygu ve düşüncelerine saygı duyulduğu bir eğitim hayatı ve diplomalarının gerçek anlamda işe yaradığı yarınlar diliyorum.
En içten sevgilerimle…
Mehmet Mahmut Yıldız
ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb