reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yazarlar 24.05.2021 1265 Görüntüleme
Mehmet Mahmut YILDIZ

ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI

Yöneticide Ufuk ve Liderlik

Kapasitem eksik istifa ediyorum diyen ya da kötü örnek olmamak ve gençlerin önünü açmak amacıyla başkanlıktan istifa etme erdemliğini gösterecek örnek siyasetçi var mıdır?

Bir liderin partisinde baskı kurması muhaliflerini ezme yoluna gitmesi yanına yaklaşılmaz biri olması lider olmadığını gösterir. Bu huylar yönetim tekniğine ‘de siyaset kurallarına da aykırıdır.

Lider hatasız insan değildir ancak güdülecek kuklada değildir.

Lider öndeki adamdır, önderdir. Yol gösteren, ışık tutan çözümsüz anlarda hal çaresi bulan ümitsizlik anlarında karamsarlık bulutlarını dağıtandır.

Lider dinlemesini bilir ve nihai kararını verir.

Medyatik bilgilendirme sonucu artık kitleler hayali vaatlerle avutan yetersiz ve çıkarcı siyasetçilerle ve yetkililerle geleceğinin kararacağı düşüncesine itilmişlerdir.

Ülkenin yetişmiş dürüst seçkin simalarının politikadan devlet idaresinden uzak kalmasının doğal olarak gördüğümüz bu durumda bizler sorumluğumuzun gereği olarak tüm duyarlı seçkinleri, milletin dertleriyle dertlenmeye, onların özlem ve beklentilerini her türlü kişisel çıkar elde etmenin ötesinde gerçekleştirmek üzere bir araya gelmeye davet ediyoruz.

Birlik ve beraberlik içinde Vatan’ın ve Milletin bölünemez bütünlüğünün sağlanması hürriyetçi demokratik rejimin geliştirilmesi ve kalkınmış Güçlü Bir Türkiye için varız.

Bizler demokrasinin gereklerine Türk Milletinin tarihi geçmişine çağın icaplarına uygun kalkınmış Türkiye için her türlü kısır çekişmelerden sıyrılmanın zamanı olduğunu düşünüyoruz.

Saygılarımla

Mehmet Mahmut Yıldız

Şahlanış Hareketi Genel Başkanı

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb