reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 15 Nisan 2021 1488 Görüntüleme

BEYKOZ SPOR KULÜBÜ KICK BOKS SPORCULARI AVRUPA KUPASINDAN 3 MADALYA İLE DÖNDÜ

Beykoz Spor Kulübü futbol dışındaki diğer branşlarda da yoğun bir faaliyette bulunurken bireysel spor dallarında başarı haberleri de gelmeye devam ediyor.

Beykoz Spor Kulübü futbol dışındaki diğer branşlarda da yoğun bir faaliyette bulunurken bireysel spor dallarında başarı haberleri de gelmeye devam ediyor.

Beykoz’un ilk profesyonel Dünya, Asya ve Akdeniz şampiyonu Oktay Yılmaz’ın öğrencileri Antalya’da 6.Düzenlenen Uluslararası Avrupa Kupası Şampiyonasın da bir 2. ve iki de 3. elde ettiler.Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu gelen bu başarıların ardından yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi…

“Bilindiği üzere Kulübümüz kurulduğu ilk günden beri değişik spor dallarında faaliyette bulunmakta idi. Uluslararası Turnuvalarda, Şampiyonlarda Madalya kazanan sporcularım var. En son haber ise gerçekten de Beykoz ilçemizin değerli spor adamlarından, Antrenörlerinden olan Oktay Yılmaz Hocamızın sporcularından geldi. Bizlere büyük bir gurur yaşattılar. Kulübümüz Kıck Boks ve Boks Şubeleri Sorumlumuz Abdülvehap Alkan’a da ayrıca teşekkür ediyoruz. Yaşadığımız sıkıntılı süreçte gelen bu başarılar kulübümüz adına mutluluk ve heyecan kaynağı olmuştur. Ben sporcularımızı bir kez daha kutluyorum. Yeni başarı haberlerini bekliyorum “diye konuştu.

Türkiye’nin ilk kurulan spor kulüplerinden olan Beykoz Spor Kulübünü ve Beykoz’u en iyi şekilde Avrupa Kupası ve Uluslararası şampiyonada temsil etmiş olan Oktay Yılmaz ise sporcuları ile gurur duyduğunu ifade ederken, “Müsabakalar öncesinde sporcularımızda madalya alacaklarına olan inanç yüzlerinden okunmakta idi. Onlar ile bir kez daha gurur duydum. Beykoz Spor Kulübü Başkanımız Zeki Aksu’ya da katkı ve desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de Boks ve Kick Boks Şube Sorumlumuz Abdülvehap Alkan’a iletmek isterim “şeklinde konuştu.Beykoz Spor Kulübü Sporcularından Genç Bayanlar Kategorisinde mücadeleye çıkan Aleyna Arslan 52.Kiloda yapmış olduğu 4 maçın ikisini Nakavt ile tamamlama başarısı gösterirken, Şampiyonadan Avrupa 2.Unvanı ile ayrıldı.Bir başka başarı haberi ise Büyük Erkekler 67.Kiloda müsabakalara çıkan Enes Yılmaz ile geldi. Çıkmış olduğu 3 karşılaşmasının birini Nakavt ile kapatan başarılı sporcu Avrupa 3. Oldu.

(Wako dünya klasmanın da kilosun da en çok nakavt yapan sporcu sıralamasında Rus sporcudan sonra ikinci sıralamadadır.)

Uluslararası Arenada yer edinmeye başlayan Enes Yılmaz daha önce sağ dirseğinde yaşadığı eklem yırtığı sakatlığının ilk müsabakasında nüksetmesi sonucu bir sonraki maçlarına sakat kol ile çıkmak zorunda kalmıştı. Enes Yılmaz, Yarı Final mücadelesinde sakatlığından dolayı başa baş mücadele yapması sonucunda 1 sayı ile maçı vermiştir. Yetenekli sporcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.Beykoz Spor Kulübü Sporcularından bir diğer başarılı isim ise Genç Erkekler Kategorisinde müsabakalara çıkan Gökalp Kara idi. Genç Sporcu çıktığı 3 maçın birinden Nakavt ile ayrılırken, kilosunda Avrupa 3.olma başarısı gösterdi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb