reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 19 Mart 2021 2181 Görüntüleme

Sağlıklı ve Mutlu Beykoz

Beykoz Belediyesi daha sağlıklı bir ilçe için ücretsiz verdiği hizmetlerle ilçe sakinlerinin sağlığına sağlık hayatına kolaylık ve mutluluk katıyor.

Beykoz Belediyesi daha sağlıklı bir ilçe için ücretsiz verdiği hizmetlerle ilçe sakinlerinin sağlığına sağlık hayatına kolaylık ve mutluluk katıyor.

Beykoz Belediyesi Kavacık Hizmet Binası’nda bulunan Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan hekim, hemşire ve uzman sağlık personelleri tarafından birçok alanda özenle verilen sağlık hizmetine  ilçe sakinleri randevu alarak kaliteli ve standart şekilde ulaşabiliyor.

Ücretsiz Ambulans Hizmeti

Hasta Nakil Ambulans hizmetiyle ihtiyaç sahibi, yaşlı ve engelli ilçe sakinlerinin evlerinden hastaneye, hastaneden evlerine nakilleri sağlanıyor.

Beykoz Belediyesi bünyesindeki 3 adet tam donanımlı mavi şeritli hasta nakil ambulansı (acil durumlar dışında) sağlık durumları düzenli seyreden ilçe sakinlerine hizmet veriyor.

Tedavileri için sürekli hastaneye gidip gelmesi gereken (kanser, diyabet ve hiperbarik oksijen tedavisi gören) ihtiyaç sahibi hastalara da düzenli olarak binek araç hizmeti sağlanıyor.Evde Sağlık Hizmeti

Evde Sağlık Hizmeti ise özellikle yatağa bağımlı hastaların tedavilerinde büyük destek oluyor.

Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde görevli hemşireler, yatağa bağımlı ilçe sakinlerini düzenli olarak ziyaret ederek doktor reçeteleri doğrultusunda pansuman, serum ve sonda gibi tıbbı uygulamaları yapıyor.

Sağlık hizmetlerine erişimde kolaylık sağlayan bu hizmet, hastalar kadar hasta yakınlarından da takdir görüyor.Mutlu Beykoz İçin Psikolojik Danışmanlık  

Beykoz Belediyesi sağlık hizmetleri kapsamında ilçe sakinlerinin ruh sağlığına da yatırım yapıyor.

Toplumun ruh sağlığının korunması, aile ve bireyin gelişimine yardımcı olmak üzere kurulan Psikolojik Danışma Merkezi’nde ilçe sakinlerine daha sağlıklı, kaliteli ve huzurlu bir yaşam için terapi ve danışmanlık sağlanıyor.

Aile-çocuk, ergen ve yetişkin danışmanlığı alanlarında hizmet veren merkezde hafta içi her gün mesai saatleri içinde 3 uzman klinik psikolog tarafından görüşme ve terapi yapılıyor.

Evde Fizyoterapi Hizmeti

Serebral palsili, fiziksel engelli ve yatağa bağımlı ilçe sakinlerinin tedavilerine destek olmak amacıyla başlatılan Evde Fizyoterapi Hizmeti’yle evlerinden çıkmakta güçlük yaşayan ilçe sakinlerine büyük kolaylık sağlanıyor.

Fizyoterapi uzmanı tarafından düzenli uygulanan seanslar ve tedavinin seyrine göre yatağa bağımlı ilçe sakinlerinin yaşam kaliteleri iyileşiyor.

Bir sağlık kuruluşuna gitmelerine gerek kalmadan hizmet alan ailelerin de yükü hafifliyor.Medikal Malzeme Desteği

İlçede yaşayan yatağa bağımlı veya engelli vatandaşların talepleri üzerine uygun görülen ilçe sakinlerine hasta yatağı ve tekerlekli sandalye desteği de sağlanıyor.

Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde belediye personeline yönelik poliklinik hizmetiyle muayene ve e-reçete düzenlemesi de yapılıyor.

Bilgi İçin:

Beykoz Belediyesi Çözüm Merkezi

444 66 61

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb