reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 14 Mart 2021 3316 Görüntüleme

19 Mart Gecesi 45 Mahallede 45 Hatim İndirilecek

Eski Beykoz Belediye Başkanı ve İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Yücel Çelikbilek için 45 mahallede 45 hatim indirilecek.

Eski Beykoz Belediye Başkanı ve İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Yücel Çelikbilek için 45 mahallede 45 hatim indirilecek.

Tedavi gördüğü Koç Üniversitesi Hastanesinde 19 Mart sabahı hayatını kaybeden Beykoz’un ağabeyi için 45 mahallede program düzenlenecek. Öncesinde okunan Kur’an-ı Kerim hatimleri Çelikbilek’in ruhuna hediye edilerek dua edilecek.

Yücel Çelikbilek, 13 Şubat 2020 günü sabaha karşı evinde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Beykoz Devlet Hastanesine kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedavi görmeye başlamıştı.

Ailesinin talebi sonrası Koç Üniversitesi Hastanesine sevk edilen Çelikbilek burada gördüğü bir aylık tedaviye olumlu yanıt veremeyerek hayatını kaybetmişti.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığınca organize edilen anma programı kapsamında Çelikbilek için ilçenin 45 mahallesinde program düzenlenecek.

Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç anma programına ilişkin yaptığı açıklamada, “Dua ve hatimlerimiz Yücel ağabeyimiz için… Beykoz’a büyük hizmetlerde bulunan kıymetli büyüğümüz Yücel Çelikbilek Başkanımızı vefatının seneidevriyesinde 45 mahalle 45 hatim ve dualarla anıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb