reklam reklam reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yazarlar 23.01.2021 1363 Görüntüleme
Mehmet Mahmut YILDIZ

ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI

KARNE TATİLİ!

Değerli vatandaşlarımız bu makalenin konusu çocuklarımız. Ülkemiz de 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı 22 Ocak 2021 Tarihi itibarıyla Karne tatili başlamış bulunmaktadır. Kendilerine 3 haftalık süreçte iyi dinlenmeler iyi tatiller diliyorum. İkinci dönem ise daha önce 12-16 Nisan’da yapılması planlanan ikinci ara tatil, 15 günlük yarıyıl tatiline eklenerek 8 Şubat-12 Şubat’ta uygulanacak. 3 haftalık tatilin ardından 2020- 2021 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi 15 Şubat 2021 Pazartesi günü başlayacak.

Değerli vatandaşlarımız Çocuklarımız bu yıl corona virüsü sebebiyle uzaktan eğitim almak zorunda kaldılar. Yine karnelerini internet üzerinden görebildiler. Ancak gelelim asıl meseleye internet ortamın da verilen ders acaba yüz yüze verilen ders kadar verimli olabilir mi?

Benim şahsi kanaatim olmaz yönünde yine de gerekli değerlendirmeyi siz değerli vatandaşlarımızın takdirine bırakıyorum. Değerli vatandaşlarımız belki okuyan olmuştur. Bir öğrenci öğretmeni ile yaptığı konuşmada şunu söylüyor. Öğretmenim ben artık canlı derse katılamayacağım diyor öğretmeni sebebini sorduğun da ise internet 375 TL geldiğini ve faturanın çok yüksek olduğunu söylüyor.

Biz Şahlanış Partisi olarak corona virüsü sebebiyle uzaktan eğitim alan öğrencilerimizin ailelerin den virüs bitene kadar fatura alınmaması alınan faturaların ise ücretlerinin geri iade edilmesini tavsiye ediyoruz. Eğer bu da kabul görmezse en azından yarı fatura parası alınmasını çünkü devlet babadır. Yıllar yılı devlet BABA olarak biliyoruz Biz ŞAHLANIŞ PARTİSİ olarak öneriyoruz.

Tabi ki takdir yine yetkililerindir. Biz en azından önerilerimizi sunalım istiyoruz. Değerli vatandaşlarımız burada kısa makalemize son verirken en içten kalbi duygularımla selamlıyorum.

Mehmet Mahmut YILDIZ

Şahlanış Partisi Genel Başkanı

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb