reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 22 Ocak 2021 2796 Görüntüleme

AK Parti Beykoz 2023 hazırlıklarına başladı!

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, 2023 seçim hazırlıklarına başladı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, 2023 seçim hazırlıklarına başladı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nın Kasım 2020’de gerçekleştirilen 7’inci olağan kongresinde güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Muhammed Hanefi Dilmaç, 2023 vizyonu doğrultusunda çalışmalarına start verdi.Beykoz’un 45 mahallesinde yaklaşık 50 bin üyeye sahip olan AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, 2023 seçimlerine güçlü bir teşkilat, vizyon ve çalışmayla hazırlanmayı planlıyor. Bu kapsamda, İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, mahalle başkanlarını ve muhtarları ziyaret ederek hazırlıklara hız verdi.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, koronavirüs salgını nedeniyle kongrenin hemen ardından ara verilen çalışmalara yeniden başladı. İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç ve Teşkilat Başkanı Özkan Ayduğan ile ilgili mahalle nezaretçileri, Gümüşsuyu Mahalle Başkanı Dursun Aydın, Soğuksu Mahalle Başkanı Aydın Durmuş ve Çamlıbahçe Mahalle Başkanı Mevlüt Karabacak’ı işyerlerinde ziyaret etti.MUHTARLAR DA ZİYARET EDİLDİ

Gittiği mahallelerde muhtarları da ziyaret eden Dilmaç, Gümüşsuyu Mahalle Muhtarı Şaban Efe, Soğuksu Mahalle Muhtarı Muammer Aydınoğlu ve Çamlıbahçe Mahalle Muhtarı Necmettin Kahveci ile mahallelerinde yapılan çalışmalar ve sorunlara ilişkin istişarelerde bulundu.“GÜNÜN 24 SAATİ, YILIN 365 GÜNÜ KESİNTİSİZ ÇALIŞACAĞIZ”

Mahalle başkanları ve muhtarlarla buluşmalar, önümüzdeki günler içinde farklı periyodlarla devam edeceğini, 2023 seçimlerine güçlü ve kararlı adımlarla ilerlediklerini belirten İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, “2023 seçimlerinde milletimizin karşısına çok daha büyük bir vizyonla çıkacağız, çünkü biz Cumhur İttifakı’yız. Çünkü biz milletin bağrından çıkmış ve sadece millete borcu olan bir hareketiz. Bu süreçte teşkilat mensuplarımızdan çok daha fazla fedakarlık bekliyorum. Teşkilatlarda görev alacak arkadaşlardan büyük potansiyeli harekete geçirmesini istiyorum. Günün 24 saati, yılın 365 günü kesintisiz şekilde çalışacağız.” ifadelerini kullandı.“2023’TE BEYKOZ’DAN EN GÜÇLÜ DESTEĞİ SUNACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın işaret ettiği 2023 hedefleri için hazırlıklara başladıklarını belirten Dilmaç, “ Tüm Beykozlu hemşerilerimizi kucaklayan, bütünleştiren, eser ve hizmet üreten siyasi anlayışla inşallah 2023’te Beykoz’dan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakına en güçlü desteği sunacağız. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi ülkemizin bugüne kadar elde ettiği kazanımları koruyacak, mücadelemizi geleceğe başarılı bir şekilde ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.
ÇAMLIBAHÇE CAMİİ AÇILIŞINA KATILDI

Mahalle ziyaretleri esnasında tadilatı tamamlanan Çamlıbahçe Camii açılış törenine de katılan AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Beykoz Müftüsü Ali Efe ve mahalle sakinleri bir süre ayaküstü sohbet etti.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb