reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 13 Ocak 2021 1197 Görüntüleme

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’den “Satacaklar” İddiası

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Aralık 2020 tarihinde yıkılan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Aralık 2020 tarihinde yıkılan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

Düzgün, “Belediye binası, Kaymakamlık, adliye binaları ve eski İSKİ binası ve eğer becerebilirlerse okulun olduğu arazi dahil hepsini toptan satacaklar” iddiasında bulundu.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün basın açıklamasında şu iddialarda bulundu:

Kamuoyuna;

“Değerli Beykozlu hemşerilerimiz bildiğiniz üzere 17 yıldır Beykoz’umuzu yönetenlerin ilçemize neler yaptığına (yapamadığına) sizler de şahitsiniz.
Öncelikle binlerce Beykozlunun nesiller boyu çalıştığı, evine ekmek götürdüğü, üç büyük fabrikamızı nasıl yok ettiklerini, bunları holding sahiplerine nasıl peşkeş çektiklerini hepimiz çok iyi biliyoruz.
Değerli hemşerilerim Beykoz’umuz İstanbul’un hatta Türkiye’nin değil, Dünyanın en güzel kasabalarından, ilçelerinden birisidir.

Ancak İstanbul’un 39 ilçesi içerisinde maalesef her bakımdan en geri kalmış ilçe görünümündedir.
Bu Beykoz’umuzun kaderi değildir, ‘ kederi ‘ de olmayacaktır.”

“Zira 25 yıldır İstanbul’u, 17 yıldır da Beykoz’umuzu ve Türkiye’mizi yönetenler, Beykoz’umuza değer katacak hiçbir hizmette bulunmamış ve bulunmayı da düşünmemişlerdir. Bırakın Beykoz’umuz için taş üstüne taş koymayı, olanı da yok ederken zerre kadar vicdanları sızlamıyor.

Daha bir yıl önce 8 trilyon harcayarak tamir ve tadilat yaptıkları Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN KÜLTÜR MERKEZİ’ni iki günde yok ettiler.”

Bahanesi, ÇÜRÜKMÜŞ!

Nasıl çürükse artık, iş makineleri türlü zorluklarla yıktılar…

Ve şimdi ADLİYE ve KAYMAKAMLIK binaları da çürük demeye başladılar, Hemşerilerim bu söyledikleri KOCAMAN BİR YALAN …

“İnanın ve eminim ki yakında ‘’BARBOROS HAYRETTİN PAŞA ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ’’ ni de nasıl yıkarız diye hesap kitap yapıyorlardır.

Peki bütün bunları neden yapıyorlar kafalarının arkasında ne var …

Aslında bir önceki dönemde de söyledikleri ile bunları birleştirdiğimizde ortaya en iyi bildikleri şey çıkıyor…

Beykoz’a katma değer yaratalım gibi bir dertleri yok, peki o zaman gerçekten neler var akıllarında…

Sevgili Beykozlu hemşerilerim inanın bu konuda çok düşünmeye gerek yok, şimdilik söylemiyorlar, söyleyemiyorlar ama gerçek şu;

Belediye binası, Kaymakamlık ve adliye binaları ve eski İSKİ binası ve eğer becerebilirlerse okulun olduğu arazi dahil hepsini toptan SATACAKLAR!

Ancak CHP Beykoz ilçe başkanlığı olarak sağlam bir binayı çürük diye yıkarak Beykozlunun paralarını iki günde yok edenlerin peşini asla bırakmayacağız.”

“Yıkmaktan, satmaktan başka hiçbir uzmanlıkları olmayanları eminim Beykozlu artık çok iyi öğrendi, sizin bu masallarınıza artık hiçbir hemşerimiz inanmıyor ve inanmayacaktır.

Ayrıca bütün bu olanları seyreden AKP ilçe başkanının aklına  bir şeyler söylemek gelmiyor sanırım, başka işi kalmamış CHP’ye Müslümanlık dersi vermeye kalkıyor, bu konuda ona söyleyeceğim tek şey  boyundan büyük işlere kalkışmaması .Güzel ülkemiz 18 sene önce de Müslümandı ve bundan sonra da öyle olacak, kimse bu konuyu tekelinde zannetme gafletine düşmesin, Müslümanlık  milletimizi aç ve sefil  bırakmak, Milletin hakkını hukukunu çiğnemek ,adaleti n içini boşaltmak ,  milletin mallarını holdinglere peşkeş çekmek ve de Müslümanlık yıllık 700 trilyonluk belediye bütçesinden 5 maskeyi Beykoz halkına dağıtamaması hiç değildir…”

SAYGILARIMLA,

Beykoz ilçe yönetimi adına

AYDIN DÜZGÜN

CHP BEYKOZ İLÇE BAŞKANI

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Yöneticide Ufuk ve Liderlik

Yöneticide Ufuk ve Liderlik

Tema Tasarım | AnatoliaWeb