reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 6 Ocak 2021 1110 Görüntüleme

Beykoz, Başkan Murat Aydın’ın acılı gününde yanındaydı

Bir hafta önce annesi Meliha Aydın’ı toprağa veren Belediye Başkanı Murat Aydın, bu kez babasını son yolculuğuna uğurladı.

Bir hafta önce annesi Meliha Aydın’ı toprağa veren Belediye Başkanı Murat Aydın, bu kez babasını son yolculuğuna uğurladı.Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, memleketi Giresun’da yeni tip koronavirüs tedavisi gören annesi Meliha Aydın’ı 28 Aralık 2020 günü yaşam mücadelesini kaybederek son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Aydın’ın annesini kaybetmesinin ardından Türkiye’nin dört bir yanından Cumhurbaşkanından Meclis Üyesine kadar taziye mesajı yayınlamıştı.Beykoz Belediye Başkanı, taziye dileklerine teşekkür etmek için yayınladığı mesajda tedavisi süren babası Mehmet Kahraman Aydın’ın tedavi sürecinin iyiye gittiğini kaydetmişti.

Murat Aydın, yeni yılın 3. Gününde babası Mehmet Kahraman Aydın’ı sabah saatlerinde kaybetti.Baba Aydın için memleketi Giresun Bozat’ta cenaze töreni düzenlendi. Tören için Türkiye ve Beykoz’un çeşitli yerlerinden isimler Murat Aydın’ı yalnız bırakmamak için sabah saatlerinde şehre geldi.Düzenlenen cenaze törenine, Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Milletvekili Hasan Turan, Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Görele Kaymakamı Murat Özdemir, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısyoy, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediye Meclisi Başkanvekili Gaye Zayıf, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcıları Fatih Sağlam, Selami Keskin, Feruz Kutsal, Bünyamin Korkmaz ve Manolya Demirören Tekin, AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam, Dost Beykoz Yazı İşleri Müdürü Ekrem Tuncer, Ensar Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Deniz Soytemiz ve Buz Hokey Federasyonu Başkanı Halit Albayrak ile Aydın Ailesinin akrabaları ve yakınları katıldı.Törende konuşan Belediye Başkanı Murat Aydın, gençlik yıllarında babasının öngörüsüyle İstanbul’a okuma üzere geldiğini ifade etti.

Aydın, “Memleketini çok severdi. Mezarı da burada annemle beraber yan yana yapmıştı. ‘Beni buraya defnedersiniz oğlum’ demişti. Ben biliyorum ki bize haram lokma yedirmedi. İnanmış bir insandı.” diye konuştu.Babasını büyük bir acıyla toprağa verdiğini söylerken duygularına hakim olamayan Murat Aydın, acılı gününde kendisini yalnız bırakmayan dostlarına, arkadaşlarına teşekkür etti.Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, babası Mehmet Kahraman Aydın’ın defni sırasında Kur’an-ı Kerim okudu.

Merhum Mehmet Kahraman Aydın, okunan dualar eşliğinde ebedi istirahatgahına teslim edildi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb