reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 9 Aralık 2020 1667 Görüntüleme

BEYKOZ NAMAĞLUP YOLA DEVAM EDİYOR…SON DARBEYİ SPOR TOTO’YA VURDULAR 23-21

THF Erkekler Hentbol Süper Lig Erteleme maçında Beykoz Belediyespor ile Spor-Toto SK Takımları Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda karşı, karşıya geldiler.

THF Erkekler Hentbol Süper Lig Erteleme maçında Beykoz Belediyespor ile Spor-Toto SK Takımları Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda karşı, karşıya geldiler.Ligin 5.Haftasında oynanması gereken maç Spor Toto Takımında bazı sporcularda ortaya çıkan Covid-19 dolayısı ile ertelenmişti. Maç beklendiği gibi müthiş bir mücadeleye sahne olurken Beykoz Belediyesi GSK Takımı Salondan 23-21 galip ayrıldı. Müsabakanın ardından Boğaziçi Ekibinde müthiş bir sevinç vardı.Salon: Recep Şahin Köktürk Spor Salonu

Hakemler: Ahmet Koç-Nedim Güneş

Beykoz Belediyesi GSK: Yağız Öksüzcük (Mehmet Emre-Murat Varlı), Ömer Faruk Güldal 6, Yurıı Babankov 1, Ozan Erdoğan 5, Çağlayan Öztürk 2, Samet Kanberoğlu 6, Yakup Yaşar Simsar 1, Salih Uludağ, Tahir İlkbahar, Musa Günerler, Emre Bakır, Cemal Kütahya 2, Adem Orhun Kömürcü, Ali Mercan

Antrenör: Mesut Ilgın

Ankara Spor Toto SK:

İlk Devre: Coşkun Göktepe (Enis Yatkın-Ahmet Furkan Civan), Yiğit Eröz 6, Veli Kara, Tuğberk Çatkın 2, Şener Can, Sarp Seymen, İbrahim Üçdağ 3, Halil İbrahim Öztürk 2, Emre Keskin 2, Durmuş Ali Tınkır, Can Çelebi 2, Alperen Pektaş 4, Atakan Şirin, Ali Eren Şahin, Mustafa Kulaksız, Mevlüt Kaan Günay

Antrenör: Serdar Seymen

İlk Devre: 13-10 Beykoz Belediyespor

Sarı Kartlar: Cemal, Tahir (Beykoz Bld. GSK), İbrahim, Veli, Can (Spor Toto)

2 Dakika Cezalılar: Ozan, Cemal, Tahir, Çağlayan 2 (Beykoz Bld. GSK), Alperen, İbrahim, Tuğberk, Can, Veli 2 (Spor Toto)

7 Metre Atışları: Samet 3 Gol, Alperen 2 Gol, Halil İbrahim 1 GolRecep Şahin Köktürk Spor Salonundaki müsabakada ilk gol konuk Takımdan Halil İbrahim ile geldi. Beykoz Belediyesi GSK Cemal ile durumu eşitledi 1-1. Maçta 2-2 ve 4-4’lük beraberliklerin ardından ev sahibi takım Ömer Faruk ile bulduğu golle 12.35 Dakikada ilk kez 5-4’lik skor ile öne geçti.Maçın ilerleyen bölümlerinde her iki takım üst üste gelen 2 dakika cezaları sonrasında 5’er kişi ile sahada mücadele etmek zorunda kaldı. Konuk takımda Coşkun Göktepe’nin kurtarışları farkın açılmasını önlese de diğer taraftan Boğaziçi Ekibi kaleci Yağız’da gününde olunca gol bulmakta zorlanılan anlar yaşansa da devre bitmeden Ömer Faruk ile gelen Beykoz Belediyesi GSK golünün ardından 13-10 ile soyunma odasına önde giden Yeşil-Mavili ekip tribünlerden alkış almasını bildi.İkinci yarıya Spor Toto Takımı başladı ama ilk ataktan eli boş döndüler. Karşı atakta Yakup Yaşar’ın şutunu Kaleci Coşkun uzanıp çeldi. İkinci devrede ilk gol Alperen Pektaş ile gelince fark 13-11 ile ikiye indi. Samet’in 7 metre ile bulduğu gole Kaptan Çağlayan’dan ilave gelince ev sahibi ekip 34.Dakika içinde 15-11 ile farkı dörde çıkardı.

Çağlayan Öztürk’ün 2 Dakika cezası almasından istifade eden Spor Toto Takımı Alperen ile 7 metre golüne Emre ve İbrahim ile gelen katkıya Ömer Faruk’un karşılık vermesi sonrasında maç 17-14’e geldi. Oyunda sert bir savunma uygulayan konuk takım yeniden oyuna dahil ettiği Tuğberk ile bulduğu gol sonrasında 45.Dakikada 19-18 ile farkı bir gole kadar indirdi.Bundan sonraki bölümde Beykoz Belediyesi GSK Takımı farkı tek sayıda tutma anları yaşarken 56.Dakikada 23-20 ile avantajını korumasını bildi. Beykoz Belediyesi GSK Takımında son gol Samet Kanberoğlu ile gelirken konuk takımda ise Tuğberk ile gelince maç da 23-21 Ev Sahibi Takım üstünlüğünde tamamlandı.

Spor Toto Takımı bu sezon ilk mağlubiyetini yaşarken, Beykoz Belediyesi GSK Takımı ise Şampiyonluk Yarışındaki önemli rakiplerinden Beşiktaş Aygaz’ın ardından Spor Toto’yu da devirerek Avrupa Kupası maçı öncesi moral depoladı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb