AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, cuma namazının ardından Beykoz Ufuk Taksi Durağını ziyaret etti.
AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, cuma namazının ardından Beykoz Merkez Mahallesi Ufuk Taksi Durağına uğrayarak Beykoz Şoförler Esnaf Odası Başkanı Bahattin Karadurmuş ve taksici esnafıyla bir araya geldi.
Beykoz Şoförler Esnaf Odası Başkanı Bahattin Karadurmuş ve taksici esnafının sorunları, önerileri ve değerli fikirlerine kulak veren İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, taksici esnafımızın her daim yanında olacaklarını belirtti.
TRT Spor Yorumcusu Ogün Temizkanoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette vatandaşlarla bir süre sohbet eden AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Beykoz Ufuk Taksi Durağı şoförleri ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Hanefi Dilmaç Taksici esnafımızın her daim yanındayız!
Yorumlar
Benzer Haberler
-
Beykoz’da Bayram Öncesi Gıda Denetimleri Sıklaştırıldı
-
Beykoz Belediyesi Hentbol Takımı, Mihalıççık’ı 36-34 Mağlup Etti
-
Beykoz Merkez’de Geleneksel Halk İftarı Yoğun Katılımla Gerçekleşti
-
Fatih Ürkmezer Roman Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu
-
Burak Özçivit Beykoz’da Gençlerle Buluştu
-
18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ve ŞEHİTLER GÜNÜ
-
Anahtar Parti Beykoz İlçe Başkanı Onur Kaya’dan Belediye Tesisleriyle İlgili Açıklama
-
Ortaçeşmespor Ailesi Geleneksel İftarda Buluştu
-
CHP Beykoz İlçe Başkanı Düzgün’den Gül’ün İstifasına Açıklama
-
İYİ Partili Akburak Beykoz’da Vatandaşlarla Buluştu
-
Beykoz Üniversitesi’nde Ramazan Şenliği: Nahıl Geleneği Kampüste Canlandı
-
Beykoz Belediyesi’nden Baklacı’da 181 Milyon TL’lik Arsa Satışı