reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 22 Kasım 2020 1495 Görüntüleme

Beykoz’da hentbol ligi hazırlıkları sürüyor

THF Erkekler Hentbol Süper Liginin iddialı ekibi Beykoz Belediyesi, haftayı verilen Avrupa Kupaları müsabakaları arası nedeni ile maç yapmadan geçecek.

THF Erkekler Hentbol Süper Liginin iddialı ekibi Beykoz Belediyesi, haftayı verilen Avrupa Kupaları müsabakaları arası nedeni ile maç yapmadan geçecek.Beykoz Belediyesi bu boşluğu bir sonraki hafta oynanacak Ankara MYK Hentbol karşılaşmasının hazırlıkları için değerlendirecek.

Bu sezon geride kalan 6 haftalık süreçte hiçbir maçına ideal kadro ile çıkamayan, çıktığı son maçta ise yaşanan sakatlık nedeni ile kazanabileceği maçtan beraberlikle ayrılmak zorunda kalan Boğaziçi Ekibi Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda antrenmanlarına devam etmekte.Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takım Antrenörü Mesut Ilgın sezon başından beri sakatlık problemleri yaşadıklarına vurgu yaparak, ” Bu sezon gerçekten de şampiyonluk adaylarının çok olduğu bir sezon yaşanıyor. Ancak dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan Pandemi Süreci maç programlarında değişiklerin olmasına neden olmakta. Yani takımlar hem maçlara konsantre olmak zorunda hem de diğer yandan ise virüs ile mücadele etmek zorundalar. Nitekim bize bu sezon iki kez aynı sıkıntının muhatabı olduk.” diye konuştu.

Geride kalan 6 haftalık performanslarına da değinen Ilgın, ” Şu anda ligde Bursa Nilüferspor’un ardından ikinci sırada yer almaktayız. Oynanmamış bir maçımız da bulunmakta. İfade etmeye çalıştığım gibi sakatlık konusu bizi birçok maçta yorsa, yıpratsa da yolumuza namağlup devam etmekteyiz. Son maçımızda Bursa deplasmanında 4 gollük averaj varken bunu kaybedip beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık. Bireysel hatalar bu skoru yaşamamıza neden oldu. Önümüzde zorlu bir maç programı var ve bu süreci İnşallah yeni sakatlıklar ve hastalık yaşamadan, mevcut sakat oyuncularımızın da iyileşmesini dileyerek atlatmak istiyoruz ” dedi.Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımı Sportif Direktörü ve aynı zamanda Yardımcı Antrenör olan Akın Yenigün ise açıklamasının başında öncelikle yaşanan Covid Salgını nedeni ile hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet dilerken, “Her sektör gibi spor camiamız da bu süreçte sıkıntı yaşanmakta. Lig maçlarında ertelenen birçok müsabaka olmakta. Beykoz Belediyesi GSK olarak biz de bu sıkını yaşayan kulüpler arasında yer aldık. Bunun yanı sıra Hentbol Takımı kurulduğundan beri takımın içinde yer alan bir isim olarak diyeceğim o ki bu kadar sakatlık yaşadığımız sezonu hatırlamıyorum. Çok rahat ve farklı kazanacağımız maçlarda bile zorlandık. Yine de buraya kadar namağlup gelmesini bildik” şeklinde konuştu.

Milli ara, Avrupa Kupası haftası maçları derken maç yapmadan geçilen haftaların ardından kendilerini Aralık Ayı ile birlikte yoğun bir maç programının beklediğine dikkat çeken Akın Yenigün, “Bu hafta bilindiği üzere maçlar yok ancak önümüzdeki hafta sonundan itibaren Lig maçlarımız, bir erteleme maçımız olmak üzere Türkiye Kupası müsabakalarımız da oynanacak. Öte yandan bu ay sonunda Avrupa Kupasındaki rakibimizi de öğreneceğiz ve bir yoğunluk da burada yaşayacağız. Temennimiz o ki İnşallah yeni sakatlıklar yaşanmaz ve Covid salgınının bir daha muhatabı olunmaz.” dedi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb