reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 29 Ekim 2020 2958 Görüntüleme

Paşabahçe Pazarı pandemi nedeniyle yine haftada bir gün kurulacak

Pandemi nedeniyle daha önce bir gün kurulmasına izin verilen Paşabahçe Semt Pazarı yine haftada bir gün kurulacak.

Pandemi nedeniyle daha önce bir gün kurulmasına izin verilen Paşabahçe Semt Pazarı yine haftada bir gün kurulacak.

Dün yapılan toplantıda Paşabahçe Semt Pazarı’nın bir güne düşülmesi kararı pazarcı esnafının tepkisini çekerken, çeşitli mağduriyetlere de yol açtı.

Son günlerde İstanbul’da Covid-19 vakalarının artış göstermesi pazarcı esnafını derinden etkilerken, bölgede elli yıldır kurulan Paşabahçe Semt Pazarı’nın haftada bir güne düşürülmesi kararı alındı. Normal şartlarda Pazartesi ve Perşembe günleri kurulan Paşabahçe Semt Pazarı bundan böyle Pandemi’nin hafifleyeceği sürece kadar sadece Pazartesi günleri kurulacak.

Alınan bu karar pazarcı esnafının tepkisine neden olurken, esnaflar kararın kendilerine geç bildirilmesinin mağduriyet oluşturduğundan yakındılar. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebi ile sebze halinden sebze ve meyveyi birgün öncesinden aldıklarını ifade eden pazarcılar mal tedarikini Paşabahçe Semt Pazarının kalabalığına göre yaptıklarını ve malların ellerinde kaldığını ve çok büyük zarara uğradıklarını söylediler.

Dün saat 14.30 sıralarında Pazarcılar Odasının kendilerine bildirimde bulunduğunu söyleyen pazarcılar, Beykoz Belediyesi’nin Paşabahçe Semt Pazarını kuramadıkları Perşembe günleri için Beykoz’da pazar kurabilmeleri için kendilerine müsaade ettiğini dile getirdiler.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb