reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 8 Ekim 2020 1399 Görüntüleme

KELLE İBRAHİM’DE SIRALAMA MAÇLARI HAFA SONU YAPILACAK

Bu sene 8.Düzenlenmekte olan Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında Takımdan oluşan B Grubunda müsabakalar tamamlanırken, A Grubunda ise son hafta maçları oynanacak.

Bu sene 8.Düzenlenmekte olan Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında Takımdan oluşan B Grubunda müsabakalar tamamlanırken, A Grubunda ise son hafta maçları oynanacak.

B Grubunda ilk dört sırayı elde eden Beykoz Masterler, Örnekköy, Esenler Yavuz Selim ve Anadoluhisarı Masterler Takımları yola devam dedi. A Grubunda da ilk 4 sırada yer alan takımlar Yarkim Masterler, Paşalimanı Masterler, Korubaşı ve Kaynarca Köyü olurken, son hafta maçları sıralamayı ve dolayısı ile de B Grubunda yer alan takımlar ile çapraz eşleşmeleri ortaya çıkaracak.

Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvası Organizasyon Komitesi Sorumlusu Hakkı Baş yaptığı açıklamada, ” Bu sene de hayırlısı ile maçlarımız oynanmaya başlamış idi. Geride kalan 5 hafta sonunda her iki grupta da ilk dörde giren takımlarımız belli oldu. İlk 4 dışında kalan takımlar ise Rahmetli Muzaffer Baş Anısına düzenlenecek olan Kupa maçlarına devam edecekler. Hafta sonunda A Grubunda yapılacak maçların ardından bir sonraki hafta itibarı ile çapraz eşleşme ve dolayısı ile eleme maçlarımız oynanmaya başlanacak ” diye konuştu.

Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında Cumartesi-Pazar ve Salı Günlerinde yapılan karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı;

Esenler Yavuz Selim-Beykoz Masterler: 2-1

Yarkim Masterler-Beykoz Şöhretler: 8-2

Yeni Nesil Masterler-Paşalimanı: 4-3

Örnekköy-Kozyatağı Masterler: 6-3

Anadoluhisarı Masterler-Ark Boyu: 5-5

Korubaşı-Almanya Masterler: 6-1

Yarkim Masterler-Korubaşı: 2-0

Paşalimanı-Almanya Masterler: 4-0

Kaynarca Köyü-Yeni Nesil Masterler: 5-3

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb