reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 13 Ağustos 2020 1342 Görüntüleme

“BEYKOZKART” BAŞVURULARI 17 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

Beykozlular için sosyal, kültürel, sportif alanlarda avantajlar taşıyan, ilçenin güzelliklerini paylaşma ve belediye hizmetlerinden indirimli yararlanma imkânı sunan “BeykozKart” başvuruları 17 Ağustos’tan itibaren başlıyor.

Beykozlular için sosyal, kültürel, sportif alanlarda avantajlar taşıyan, ilçenin güzelliklerini paylaşma ve belediye hizmetlerinden indirimli yararlanma imkânı sunan “BeykozKart” başvuruları 17 Ağustos’tan itibaren başlıyor.Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın önemli sosyal projeleri arasında yer alan “BeykozKart” ilçe sakinlerinin sosyal, kültürel ve sportif alanlarda hayata katılımını artırmak, geliştirmek ve belediye hizmetlerinde vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla hazırlandı.Sosyal Tesislerde %25 İndirim 

“BeykozKart” sahipleri uygulama kapsamında Beykoz Belediyesine bağlı sosyal tesislerden, kent tarımı satış noktalarından, yüzme havuzu ve sosyal tesisler ile kültür merkezlerindeki biletli etkinliklerden %25 indirimli olarak yararlanacak.

“BeykozKart ilçenin sosyal hayatına canlılık getirirken kart sahiplerine de prestij kazandıracak. Beykoz’da İkamet Şartı  

Beykozlulara özel ve fotoğraflı olarak tasarlanan kartlar ön yüzdeki karekod uygulamasıyla, belirlenen hizmet noktalarında güvenle kullanılacak.   BeykozKart’a yalnızca ikameti ilçede bulunan ilçe sakinleri başvuruda bulunabilecek.

Kent hizmetlerinde avantaj getiren uygulama kapsamında karta yüklenen sosyal yardım özelliği ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere alışveriş kolaylığı sağlayacak.
Nasıl Başvurulur?

İlçe sakinleri kent hizmetlerinde avantajlarla dolu “BeykozKart”a 17 Ağustos 2020 Pazartesi gününden itibaren, https://beykozkart.beykoz.bel.tr/kart/ adresi üzerinden online olarak başvuruda bulunabilecek.

Beykozlular kartlarını 1 hafta sonra Beykoz Belediyesi Ana Hizmet Binası girişindeki kart teslim noktasından alabilecek.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb