reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yazarlar 26.07.2020 2338 Görüntüleme
Muharrem Kaynak

Muharrem Kaynak

ATATÜRK’ü SEVMEK

ATATÜRK’ü SEVMEK; O’na saygı duymak, O’nun ilke ve inkılaplarına sahip çıkmak, O’na dua etmek, minnettar olduğunu bildirmek, O’nun gösterdiği yolda O’nun hedeflerine ulaşmak “MUASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNİN ÜSTÜNE ÇIKMAK “ demektir.

Buna rağmen ben ATATÜRKÇÜ’yüm, ATATÜRK’ü en çok ben severim, kimse benim kadar sevemez diyen ben olsam veya sen olsan bana ve /veya bize ne derler hadi oradan, sen /siz kimsin -kimsiniz derler. Ama kimin benim kadar ARATÜRK SEVER ve ATATÜRKÇÜ olduğunu ölçmek için bir ölçü ve /veya bir alet yok ki.

Mesela; kişinin kanını tahlil edince belli olsa, kişinin beynini bir alet ile okusak veya sevgi olduğu için kalbini dinleyerek öğrenebilseydik daha iyi olurdu. Böyle bir ölçü – tartı imkanı olmadığına göre inandırıcı olması için BEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün ilke ve inkılaplarını (DEVRİMLERİNİ) yaşatmak için ölürüm demek ona laf söyletmem demek, söyleyenin alnını karışlarım demek beni onun yolundan çevirmek isteyenlere haddini bildiririm demek, bu uğurda yapacaklarından asla vazgeçmemek ATATÜRKÇÜLÜK olsa gerek diye düşünüyorum. Benim gibi düşünenlerle her zaman her yerde KADERDE ve KIVANÇTA beraberim.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb