reklam
Ana Sayfa Eğitim, Sür Manşet 9 Mart 2020 5886 Görüntüleme

Dersimiz Mutluluk

Beykoz Üniversitesi, öğrenci ve öğretim üyelerine mutluluk eğitimi verilecek.

Beykoz Üniversitesi, öğrenci ve öğretim üyelerine mutluluk eğitimi verilecek.

Merkezi İngiltere’de bulunan “Mutluluk Hareketi – Action For Happiness” isimli sivil toplum kuruluşunun geliştirdiği eğitim, Türkiye’de ilk defa bir iş yaşam dengesi girişimi olan Turuncuyaka öncülüğünde başlatıldı. Beykoz Üniversitesi Rektörlük Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek 8 haftalık eğitimle, kişilerin mutluluk seviyesinin arttırılması ve mutluluğun bireyden topluma yayılması amaçlanıyor.

Beykoz Üniversitesi, öğrenci ve öğretim üyelerine ‘mutluluk’ anlatmaya hazırlanıyor. Beykoz Üniversitesi ve Turuncuyaka işbirliğiyle gerçekleştirilecek ‘mutluluk eğitimi’nin ilki, 7 Nisan 2020 tarihinde Beykoz Üniversitesi Rektörlük Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.  Merkezi İngiltere’de bulunan “Mutluluk Hareketi – Action For Happiness” adlı sivil toplum kuruluşunun geliştirdiği ve dünyanın farklı ülkelerinde yürütülen bilimsel temelli bu eğitim, mutluluk seviyesini arttıran düşünce ve davranışlar konusunda farkındalık yaratmayı ve kişileri bu doğrultuda harekete geçirmeyi amaçlıyor.  Eğitimler 8 hafta sürecek

Toplam 8 hafta sürecek ve 26 Mayıs’ta tamamlanacak eğitim, her hafta Salı akşamları, saat 19:30-21:30 arasında Kavacık’taki Rektörlük Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek. Eğitimleri, Beykoz Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Turuncuyaka’nın kurucusu Dr. Filiz Bozkurt verecek.

Mutluluk eğitimine katılanlar;  her hafta “Hayatta gerçekten önemli olan nedir?”, “Aslında bizi mutlu eden nedir?” gibi sorulara yanıt arayacaklar.  Daha mutlu bir toplum ve daha mutlu bir dünya oluşturmayı hedefleyen eğitime, kendisi ve başkaları için nasıl mutluluk yaratacağını keşfetmek isteyenler katılabilecek.

Belirli seviyede İngilizce şart!

Beykoz Üniversitesi’ndeki “mutluluk” eğitimi sırasında sunumlar ve grup içi sohbetler Türkçe, eğitim materyalleri İngilizce olacak. Bu nedenle katılımcıların İngilizce seviyesinin sunulan materyalleri anlayabilecek düzeyde olması gerekiyor.

Mutluluk hayırseverliği

Mutluluk eğitimine katılmak isteyenlerden mutluluğun yaygınlaşması ve eğitimlerin sürmesi için İngiltere’deki “Mutluluk Hareketi – Action For Happiness” sivil toplum örgütüne bütçeleri doğrultusunda belirleyecekleri miktarda bağışta bulunmaları bekleniyor.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb