reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 5 Mart 2020 1613 Görüntüleme

CHP Beykoz eski İlçe Başkanı Taştan’ın mutlu günü

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz eski İlçe Başkanı Mahir Taştan, ilçe STK'larının yakından tanıdığı bir isimle dünya evine girdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz eski İlçe Başkanı Mahir Taştan, ilçe STK’larının yakından tanıdığı bir isimle dünya evine girdi.Ataşehir Novada Nikah Salonu’nda düzenlenen nikah törenine çok sayıda davetli ve aile dostu katılırken, Toprak ve Taştan çiftinin mutluluklarının yüzlerine yansıdığı görüldü.Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu Toprak ve Taştan çiftinin şahitliğini üstlenirken, katılımcılar çifti tebrik etmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Beykoz Otistik Çocuklar ve Aileleri Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Pembe Toprak ile hayatını birleştiren Mahir Taştan, katılımcılara mutlu gününde kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.Nikah törenine Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun yanı sıra CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, CHP Kadın Kolları Başkanı Eylem Uzuner, CHP İstanbul Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu Üyesi Füsun Sökmez, Beykoz Belediye Meclis Üyesi Gülsüm Arıkan, Beykoz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Selim Safi, BOÇAY Dernek Başkanı Bülent Taştan, BOÇAY Yönetim Kurulu Üyeleri İsmet Toprak, Ezine Taştan, Nurcan Safi,  Beykoz’un STK temsilcileri, Taştan ve Toprak ailelerinin mensupları ile aile dostları katıldı.Ataşehir Belediyesi Evlendirme Memurunun kıydığı nikah sonrası CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Kaftancıoğlu, yeni çifti tebrik ederek nikah defterini aile yapısının olmazsa olmazı olarak gördüğünü dile getirdiği Pembe Toprak’a teslim etti.

Mahir Taştan İle Pembe Taştan çifti, nikah törenine katılan misafirlere toprakla buluşmalarını istedikleri fidanlar hediye etti.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb