reklam
Ana Sayfa Sağlık, son dakika, Sür Manşet 5 Mart 2020 1848 Görüntüleme

Beykoz Devlet Hastanesi’nden koronavirüs açıklaması

Son günlerde kamuoyunda ve sosyal medyada Beykoz Devlet Hastanesi'nde koronavirüs tespit edildiğine ilişkin paylaşımlar nedeniyle Başhekimlik bir açıklama yayınladı.

Son günlerde kamuoyunda ve sosyal medyada Beykoz Devlet Hastanesi’nde koronavirüs tespit edildiğine ilişkin paylaşımlar nedeniyle Başhekimlik bir açıklama yayınladı.

Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Süleyman Erdoğdu’nun imzasının yer aldığı kamuoyu açıklamasında, bugüne kadar hastane bünyesinde koronavirüs tanısı konulan hiçbir vaka olmadığına vurgu yapıldı.Beykoz Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi:

“Uzun süredir Beykoz Devlet Hastanesi’nde koronavirüs vakası görüldüğüne ilişkin provokatif ifadelerin kamuoyunda yaygınlaşması ve sosyal medyada bu tarz paylaşımların artması üzerine toplumumuzda oluşan tedirginlik nedeniyle bu açıklamanın yapılma zarureti ortaya çıkmıştır.

Beykoz Devlet Hastanesi bünyesinde COVID-19 (koronavirüs) vakası görüldüğü yönündeki ifadeler tamamen gerçek dışı olmakla birlikte ülkemizdeki tüm hastanelerimiz Sağlık Bakanlığımızın koordinesi ve gözetiminde çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir.

Vatandaşlarımızın provokatif ifadelere itibar etmemesi gerektiğini hatırlatır, konuyla ilgili gerekli açıklamalar Sağlık Bakanlığımız tarafından yapılmaktadır.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb