reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 27 Şubat 2020 2189 Görüntüleme

Ekrem İmamoğlu Murat Aydın’ı ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'ı ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ı ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, beraberindeki üst düzey yöneticilerle birlikte Beykoz Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Murat Aydın ile bir araya geldi.

Yaklaşık bir saat süren ziyaret süresince Beykoz’da, İBB desteğiyle yapılması amaçlanan projelerin konuşulduğu görüşmede, ilçe halkının Beykoz ve İBB’den beklentileri de masaya yatırıldı.Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, ziyaretinden dolayı İBB Başkanı İmamoğlu’na teşekkür ederek cam hediye etti.

Görüşmenin ardından Aydın, sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı:

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ve çalışma arkadaşlarını Beykoz’da ağırladık. İlçemizde yapılması gereken ve İBB’nin katkısı ile birlikte yapabileceğimiz işleri, hemşehrilerimizin beklentilerini konuştuk. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Beykoz Belediyesi’ni ziyareti sırasında, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç, İBB CHP Meclis Üyeleri Gülay Demirel ve Cemal Sataloğlu ve Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Şevik Yavuzyılmaz eşlik ederken, AK Parti Meclis Üyesi Adem Sefer’de ziyareti takip eden isimler arasındaydı.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb