reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 27 Şubat 2020 1247 Görüntüleme

Beykoz Bld. Spor kupanın yarı final ilk maçından beraberlikle ayrıldı

THF Erkekler Hentbol Türkiye Kupası Yarı Final ilk müsabakasında evinde Bursa Temsilcisi Nilüfer Belediyespor’u konuk eden Beykoz Belediyespor karşılaşmadan 32-32 beraberlikle ayrıldı.

THF Erkekler Hentbol Türkiye Kupası Yarı Final ilk müsabakasında evinde Bursa Temsilcisi Nilüfer Belediyespor’u konuk eden Beykoz Belediyespor karşılaşmadan 32-32 beraberlikle ayrıldı.

Salon : Recep Şahin Köktürk Spor Salonu

Hakemler : Alperen Korkmaz-Bilal Karaman

Beykoz Belediyespor : Yağız Öksüzcük ( Mehmet Emre-Murat Varlı ), Oussem Boudjenah 5 , Emre Keskin 2 , Yakup Yaşar Simsar 9, Ümit Kırkayak 2, Mikail Yıldırım, Yurıı Babenkov 3 , Doğukan Keser 2 , Gökhan Örnek 2 , Çağlayan Öztürk 3, Fatih Ateş, Musa Günerler, Ozan Erdoğan 4, Derin Bora Özer

Antrenör : Mesut Ilgın

Nilüfer Belediyespor : Hüseyin Bereket ( Yasin Çalışkan-Mustafa Şentürk ), Ramazan Mutlu 12, Atila Zaman 7, Gürkan Soğukpınar 2, Durmuş Mutlu 2, Emre Gümüştaş 1, Uğur Erceylan , Murat Sekmen, Ali Rıza Ertürk 2, Ömür Pehlivan 6

Antrenör : Selim Muti

Devre : 16-19 ( Nilüfer Belediyspor )

7 Metre Atışları : Ozan Erdoğan ( 1 Kaçırdı ), Ramazan Mutlu ( 6 Gol ),

Sarı Kartlar : Mikail, Ümit, Mehmet Emre ( Beykoz Belediyespor ) / Atila, Uğur ( Nilüfer Belediyespor )

2.Dakika Cezalılar : Ümit Kırkayak ( 2 ), Mikail Yıldırım ( 2 ), Çağlayan Öztürk ( Beykoz Belediyespor ), Atila Zaman, Gürkan Soğukpınar, Ömür Pehlivan, Uğur Erceylan ( 2 )

Recep Şahin Köktürk Spor Salonundaki karşılaşmada ilk gol konuk takımdan kazanılan 7 Metre atışı sonrasında Ramazan Mutlu’dan gelirken, Beykoz Belediyespor’dan karşılık Yakup Yaşar Simar ile geldi. Yakup, Oussema ve Ümit’in golleri ile birer farklı önde girilen dakikalar sonrasında  üstünlüğünü ikişer farklı galibiyetler ile sağlama alan Ev Sahibi takım 16.21 Dakikada 9-9 ile rakibine yakalandı.

Ömür, Ramazan ikilisi ile etkili olmaya başlayan Nilüfer Belediyespor bu kez 2 farklı üstünlükleri yaşamaya başladı. Bu ikiliye Ali Rıza’dan da goller gelirken Beykoz Belediyespor Takımı Savunma Kurgusunda başarılı olamadı nitekim maçta ilk yarıda son goller Konuk Takımdan Ali Rıza ve Ev Sahibi takımdan Çağlayan ile gelirken soyunma odasına 3 gollük avantaj ile 19-16 önde giren taraf Nilüfer Belediyespor Takımı oldu.

İkinci yarıya başlama yapan taraf Beykoz Belediyepsor Takımı olurken Yakup Yaşar ile gelen gol ile fark 19-17 ile iki Oussema ile 19-18 ile tek fark inse de Nilüfer Belediyespor’dan Ömür’den gelen golle fark yeniden ikiye çıktı. Karşı atakta Gökhan Örnek’in atışının yandan auta çıkması sonrasında Atila, Ramazan, Durmuş üçlüsünün golleri ile 23-18 ile fark bir anda 5’e çıktı. Yağız’ın başarılı kurtarışı sonrasında Yurıı-Yakup ikilisi ile farkı ikiye indiren Ev Sahibi takım 25-22 iken müsabakada ilk kez 7 metre atışı kazana da Kaleci Hüseyin ayağı ile topu çıkardı.

Maçın ilerleyen anlarında Beykoz Belediyespor Takımı 4 farkla geriye düştüğü anları yaşasa da maça yeniden ortak olmaya başlarken 50.53 Dakikada Yurıı ile beraberliği yakaladı, ardından uzun süre sonrasında Yakup’un golü ile 29-28 öne geçti. Maçın yıldızlaşan ismi Ramazan Mutlu ile konuk takım eşitliği yakalarken maça kaydettikleri birer golle önce Yakup Yaşar Simsar ardından Ramazan Mutlu noktayı koyunca müsabaka 32-32 beraberlikle tamamlandı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb