reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 27 Şubat 2020 1207 Görüntüleme

BEYKOZ BELEDİYESPOR’ANKARA’DAN NEŞELİ DÖNDÜ

THF Erkekler Hentbol Süper Liginde haftanın zorlu mücadelelerinden birisi THF Ankara Spor Salonu idi.

THF Erkekler Hentbol Süper Liginde haftanın zorlu mücadelelerinden birisi THF Ankara Spor Salonu idi.Bu sezon gerek ligde gerekse de Türkiye Kupası karşılaşmalarından yaptıkları maçlar büyük bir çekişmeye sahne olan Beykoz Belediyespor ile Spor Toto SK müsabakasından çıkacak skor merak konusu idi… Hentbol adına çok güzel bir mücadele örneğinin salona yansıdığı maçı Beykoz Belediyespor 31-30 kazandı.

Salon : THF Ankara Spor Salonu

Hakemler : Kürşat Erdoğan-İbrahim Özdeniz

Beykoz Belediyespor : Yağız Öksüzcük ( Mehmet Emre-Murat Varlı ), Çağlayan Öztürk 2 , Gökhan Örnek 3 , Ümit Kırkayak 2 , Mikail Yıldırım 1, Yurıı Babankov 2 , Oussame Boudjenah 6, Yakup Yaşar Simar 6 ,Emre Keskin 1, Ozan Erdoğan 2, Doğukan Keser 3, Fatih Ateş 2 , Musa Günerler, Derin Bora

Antrenör : Mesut Ilgın

Spor Toto SK : Coşkun Göktepe ( Mustafa Akdağ – Ömer Mete Altınkök ), Alperen Pektaş 5, Şener Can 3, İbrahim Üçdağ 3, Ali Furkan Atasoy, İlkan Keleşoğlu, Halil İbrahim Öztürk 11, Can Çelebi, Yiğit Eröz 4, Atakan Şirin 4 İbrahim Yekdağ Yılmaz, Ali Satılmış, Sedat Yıldırım, Emre Ertürk,

Antrenör : Murat Bilge

İlk Yarı : 17-15

7 Metre Atışları : Emre Keskin ( 1 Gol 1 Kaçırdı (-), Halil İbrahim 2 Gol, Alperen 1 Kaçırdı

2 Dakika Cezaları : Şener, İbrahim Üçdağ, İbrahim Yekdağ, Atakan ( Spor Toto ), Oussem, Yakup Yaşar, Ümit ( 2 ), Mikail ( Beykoz Belediyespor )

Sarı Kartlar : İbrahim Üçdağ, İbrahim Yekdağ ( Spor Toto ), Yakup Yaşar, Mikail ( Beykoz Belediyespor )Müsabakada ilk gol ev sahibi takımdan Halil İbrahim ile gelirken Beykoz Belediyespor adına ilk golde Yakup Yaşar Simsar’ın imzası vardı. Karşılaşmanın ilerleyen anlarında Beykoz Belediyespor üstünlüğü ele geçirirken 12.Dakikaya gelindiğinde 8-3 ile 5 gol fark üstünlüğe erişmiş idi.Spor Toto Takımı bu andan sonra Şener-Alperen-Halil İbrahim üçlüsü ile bulduğu gollerin ardından farkı ikiye indirdi. Bu dakikalarda ev sahibi takımda sürekli oyuncu sirkülasyonun olması dikkatlerden kaçmadı. 20.Dakika gelindiğinde Spor Toto 12-11 ile farkı teke indirmeyi başarırken Beykoz Belediyespor’da Kaleye Mehmet Emre dahil olup üst üste yaptığı kurtarışlar ile oyuna etki etmeye başladı.Oyunda ilk yarının sonlarına doğru gelinirken Beykoz Belediyespor’da Doğukan Keser kaydettiği goller ile takımına moral-motivasyon katarken, ev sahibi takımda Halil İbrahim, Atakan ikilisi attıkları goller ile farkın daha da artmasının önüne geçtiler. İlk devre sonunda Beykoz Belediyespor Takımı 17-15 ile soyunma odasına mutlu giren taraf oldu.Maçta ikinci yarıda da müthiş bir çekişme salona yansıdı. İkinci yarıda ilk gole imzasını atan isim Halil İbrahim olurken, Ümit’in gördüğü 2 dakika sonrasında İbrahim Üçdağ ile gelen gol sonrasında oyuna uzun süre sonra 17-17 ile beraberliğe geldi, hatta Yiğit ile de 18-17 öne de geçildi.Karşılaşmada 19-19 beraberlik gelmesi sonrasında Beykoz Belediyespor oyunda ağırlığını yeniden üstün anları yaşamaya başladı. Mehmet Emre’nin başarılı kurtarışı sonrasında Doğukan Keser, Yakup Yaşar ve Gökhan üçlüsü ile fark bir anda 23-20 ile üçe çıktı. Spor Toto maçta uzun süre tek farklı yenik durumu 24-23 ile gördükten sonra son düdük öncesine kadar farkı kapatamadı.Maçta son 5 dakikaya 31-26 ile 5 farklı üstünlük ile giren Beykoz Belediyespor Takımı bir anda rehavete kapılınca son düdük çalıncaya değin rakibinden 4 gol yedi. Zorlu mücadeleden Beykoz Belediyespor Takımı 31-30 galibiyetle ayrılıp Şampiyonluktaki iddiasını bir kez daha gösterdi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb