reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 6 Şubat 2020 1155 Görüntüleme

Beykoz Belediyespor Türkiye Kupasında Yarı Finalde

THF Erkekler Hentbol Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş maçında Beykoz Belediyespor, Spor Toto SK Takımını 33-31 mağlup ederek adını yarı finalistler arasına dahil etti.

THF Erkekler Hentbol Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş maçında Beykoz Belediyespor, Spor Toto SK Takımını 33-31 mağlup ederek adını yarı finalistler arasına dahil etti.Recep Şahin Köktürk Spor Salonundaki mücadeleye Ankara’daki ilk maçtan galip gelirken sağladığı 1 gollük avantajı ile maça çıkan Boğaziçi ekibi üst üste gördüğü 2 Dakika cezaları sonrasında maçın son bölümlerinde bir ara sahada 3 kişi ile mücadele etmek zorunda kalsa da hedefine ulaşarak Yarı Final maçlarını beklemeye başladı.Salon: Recep Şahin Köktürk Spor Salonu

Hakemler: Fırat Beyde-Melih Çobanoğlu

Beykoz Belediyespor: Yağız Öksüzcük (Mehmet Emre –Murat Varlı ), Emre Keskin 3, Fatih Ateş , Yakup Yaşar Simsar 9, Ümit Kırkayak 1, Mikail Yıldırım , Ozan Erdoğan 2, Yurıı Babenkov 5, Gökhan Örnek 4, Doğukan Keser , Çağlayan Öztürk 2, Oussem Boudjenah 7, Musa Günerler, Derin Bora ÖzerAntrenör: Mesut Ilgın

Spor Toto SK: Coşkun ( Mustafa ), Alperen 1, İbrahim Üçdağ 4, Sedat 5, Ali 1, İlkan 1, İbrahim Yekdağ 1, Halil İbrahim 7, Atakan 2, Yiğit 5, Can 4, Kaan, Emre, Ali Furkan, Şener

Antrenör: Murat Bilge

İlk Yarı: 15-13 ( Beykoz Belediyespor )

2 Dakika Cezalılar: Ümit ( 3 ), Çağlayan, Oussem ( 2 ), Emre, Mikail ( 2 ), Yurıı, Yakup Yaşar / Can ( 2 ), Coşkun, Alperen,

Kırmızı Kartlar: Mikail Yıldırım

Sarı Kartlar: Emre, Mikail, / Halil İbrahim

7 Metre Atışları: Emre Keskin ( 2 Gol ), Gökhan Örnek ( 1 Gol ), Halil İbrahim ( 4 Gol 1 Kaçırdı )Maça konuk takım başladı, çıktıkları ilk atakta Can ile buldukları gol ile 1-0 öne geçti. Beykoz Belediyespor takımında ilk gol Yakup Yaşar Simsar ile gelince durum eşitlendi 1-1. Emre’nin 7 metre golü ve İbrahim Yeğdağ ve İbrahim Üçdağ’ın ataklardan çıkardıkları goller ile 4-3 öne geçen Spor Toto’ya karşı Beykoz Belediyespor Yakup Yaşar ile 4-4 ile beraberliği yakaladı. Ardından Cezayirli Oussem ile öne geçti. Maç bu anlardan sonra beraberlik dakikaları ile geçti.

Beykoz Belediyespor Takımı Kaptan Ümit ve Yakup Yaşar ile üst üste bulduğu goller ile 10-8 ile iki farklı öne geçti. Bu andan sonra da son düdük çalıncaya değin üstünlüğünü korudu. Devreye 15-13’lük skor ile ev sahibi takım önde girdi. İlk yarının en golcü isimleri 5’er golle Beykoz Belediyespor’dan Yakup Yaşar Simsar ile Spor Toto’dan Sedat idi.

İkinci yarıya adeta fırtına gibi bir giriş yapan Beykoz Belediyespor Takımı, Oussem ile 2 , Yurıı ile 1 gol bulurken 32.Dakikada farkı 5’e çıkardı 18-13. Beykoz Belediyespor Takımı oyunda üst üste gördüğü 2 dakika cezaları sonrasında hafta sonundaki Güneysu maçında sakatlık yaşayan ve MR’ı çekilen Milli Oyuncu Ozan Erdoğan’ı ilk kez oyuna dahil etti. Eksik kaldığı anlarda da skor avantajını farkını korumasını bilen Yeşil-Mavili ekip bir ara 4 kişi ile oynamak zorunda kaldı.

Spor Toto Beykoz Belediyespor’un eksik oynadığı anlardan da istifade ederken 45.Dakikada farkı 25-23 ile 2 sayıya kadar indirebildi. Ev sahibi takımın aldığı molanın ardından Çağlayan ile 1 Yakup Yaşar ile 2 gol bulan Beykoz Belediyespor’a karşılık Alperen ve Ali ile geldi ve durum 28-25 oldu.  Ev Sahibi takımda tecrübeli isimlerden Mikail Yıldırım’ın üst üste ikişer dakika cezası ve ardından Kırmızı Kart ile oyun dışı kalması ile 4 dakika eksik oynandı.

Karşılaşmada Beykoz Belediyespor adına son golde Yurıı Babenkov’un, ve konuk takımdan da Yiğit’in imzaları oldu ve Ev Sahibi takım mücadeleden 33-31 galip ayrılarak adını Türkiye Kupası Yarı Finalistlerinden biri olarak tescilledi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb