reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 31 Ocak 2020 1161 Görüntüleme

BEYKOZ KULÜPLERİNİN DEPREM YARDIMLARI ELAZIĞ’DA DAĞITILDI

Beykoz İlçesi Spor Kulüplerinin Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği çalışma sonrasında toplanan ve deprem yardımları Elazığ’da ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Beykoz İlçesi Spor Kulüplerinin Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği çalışma sonrasında toplanan ve deprem yardımları Elazığ’da ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Yaşanan üzüntü verici deprem hadisesinin ardından Beykoz’da ilk harekete geçen yapılardan olan Beykoz Kulüpler Birliği, Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile güzel ve örnek bir çalışma ortaklığı yaşarken değişik spor kulüplerinden gelen yardımlar öncelikle Gümüşsuyu Spor Kulübündeki toplanma noktasına iletilmiş ardından ise bir minibüs yardım Elazığ’da ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere yola çıkmış idi.Beykoz Kulüpler Birliği adına Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Babuz‘un eşlik ettiği yardım aracı Elazığ’a ulaştıktan sonra belirlenen, depremde evleri hasar gören vatandaşlara dağıtılmış idi. Beykoz’dan gönderilen yardımlar için teşekkür eden vatandaşlar Beykozlu yardımseverlere selamlarını gönderdiler.

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, güzel bir çalışmaya imza attıkları için mutlu ve huzurlu olduklarını ifade ederken, ” Öncelikle şunu ifade etmek isterim ki biz bu çalışmayı Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirdik. Bu vesile ile değerli Müdürümüz Bülent Küçük’e de harcadığı yoğun mesaiden dolayı teşekkür ediyorum. Düzenlediğimiz kampanyaya katkıda bulunan tüm spor kulüplerimize ayrı, ayrı şükranlarımı sunuyorum. Elazığ’da yardım dağıtımını bizzat yapan Beykoz Kulüpler Birliği Temsilcimiz Mustafa Babuz’dan yaşananlara ilişkin ayrıntılı bilgileri aldık. Kale ilçemizde dağıtım İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ile koordineli olarak yapıldı. Depremzede vatandaşlarımızın yaralarına bir nebze de olsa pansuman olabildiysek ne mutlu bizlere ” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb