reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 23 Aralık 2019 1754 Görüntüleme

Beykoz 1908 A.Ş. de Verilmeyen 2 Penaltı İsyanı Var

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubunda ilk iki sırada yer alan Kartal Bulvarspor ile Beykoz 1908 A.Ş. Takımları arasında gerçekleşen karşılaşmanın ardından Beykoz 1908 A.Ş. Başkanı Zeki Aksu, tabiri caizse ” Açtı ağzını, yumdu gözünü! ”

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubunda ilk iki sırada yer alan Kartal Bulvarspor ile Beykoz 1908 A.Ş. Takımları arasında gerçekleşen karşılaşmanın ardından Beykoz 1908 A.Ş. Başkanı Zeki Aksu, tabiri caizse ” Açtı ağzını, yumdu gözünü! ”

Karşılaşmayı Beykoz 1908 A.Ş. Takımı 3-1 mağlup kapatırken, ikinci sırada girdiği hafta sonunu 3.sırada tamamlamak zorunda kalmıştı. Başkan Aksu, Kulüp Sosyal Medya Platformunda yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi…

YAZIK VE YAZIKLAR OLSUN

Bugün oynadığımız Kartal Bulvarspor Beykoz 1908 maçını Çağdaş Altay Ogün Kamacı Ferdi Karadoruk hakem üçlüsü yönetti.

Maçın orta hakem Çağdaş Altay’ın inanılmaz kötü yönetim gösterdiği maçta takımımız 1-0 öndeyken santraforumuz Nihat’ın ceza sahasında, altı pas içerisinde rakip oyuncu tarafından formasından çekilmesine gözünün önünde olan pozisyona seyirci kalarak penaltı veremeyen, vermiyen maçın hakemi hem maçın kaderi ile hem de takımımızın kaderi ile oynamıştır.

Dönem arkadaşlarının Süper Ligde ve 1.lig de düdük çalarken kendisinin amatör ligde görevlendirilmesinin ezikliği altında kalan hakem Altay tüm kararlarında hatalı düdükler çaldı, ikinci yarıda da bir penaltımızı vermeyen maçın hakemi maçı resmen katletti.

MHK eski yöneticilerinden Yahya Diker’in de izlediği maçta, maçı beraber seyrettiğimiz hakem gözlemcisi Mustafa Sevim’in de memnuniyetsizliği yüzünden okunuyordu.

Yazık ve yazıklar olsun diyorum, daha ağır ifadeler kullanmaya da terbiyem müsaade etmiyor…BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET BİLİR BÜYÜK BİR TAHRİK YAŞADIK

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubunda Cumartesi Günü oynanan Kartal Bulvarspor-Beykoz 1908 A.Ş. Takımları arasındaki mücadelenin ardından değişik medya organlarında haber olan olaylara ilişkin bir açıklama geldi.

Sarı-Siyahlı Ekibin Başkan Yardımcısı Mehmet Bilir, beklemedikleri bir mağlubiyet yaşamaktan dolayı son derece üzgün olduklarını ifade ederken, ” Grubumuzda lider olan Kartal Bulvarspor ile yaptığımız maça çok iyi bir başlangıç yaptık. Bulduğumuz gol ile öne de geçtik. İlk yarı sonuna kadar güzel bir görüntü verdik. Ancak ikinci yarıda beraberlik golünü kalemizde gördükten ve de ardından ev sahibi takımı öne geçiren gol geldikten sonra oyuncularımız bütün konsantrelerini kaybetti. Her iki yarıda da birer penaltımız verilebilirdi, ancak nedense es geçildi. Antrenörümüz ve Genel Kaptanımız Saha dışına gönderildi. Tam takım olarak hedefe kilitleniyoruz, sanki görülmez bir elin müdahalesi geliyor, ” diye konuştu.Kaçan avantajın yanında kaybedilmiş bir şeyin olmadığını hatırlatan Mehmet Bilir, ” Tabii ki öne geçtiğimiz ve de çok iyi oynadığımız bir ilk yarının ardından futbolcu kardeşlerimiz daha fazla direnç gösterebilirdi. Tribünlerden müthiş bir destek de vardı. Bunu bir iş kazası olarak nitelendirebiliriz. Öte yandan maç sonunda yaşanan olayların da iyi analiz edilmesi gerektiği düşüncesindeyim. Biz zaten mağlup olmanın üzüntüsünü yaşarken, taraftarlarımız takımı yanlarına çağırıp moral verdi. Çıkış tüneline doğru gitmeye başladıklarında, maç boyunca edilen ağır küfürler, hakaretler bir de sahaya maddelerin de atılması ile gerilimi üst seviyelere çıkardı. Galip gelen takım seyircisi sevinmek yerine bunu yapmayıp rakibi her türlü çirkinliği yapıyorsa burada bir art niyet aranmalı. Bu yaşananları gören taraftarlarımız futbolcularını koruma amacı ile anlık hadiseler yaşarken, kendilerine sıkılan biber gazının ardından saha içine girdiler. Tabii ki arzu etmediğimiz olaylar idi ve suçu sezon başından beri hiçbir olaya karışmamış, hatta centilmenlik belgesi almış bir taraftar kitlesine kesmek ne derece doğru olabilir. Bu kadar tahriklere izin verenler, futbolcularımızın aileleri maçı tribünden izlerken, en ağır, galiz küfürleri edenler yaşananların birinci failidir. Keşke maç sonu ev sahibi takım tribünü boşaltılsa idi bu alaylar yaşanmasaydı ” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb