reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 19 Aralık 2019 1492 Görüntüleme

Beykoz 1908, Lider Bulvarspor’u Deplasmanda Yenme Niyetinde

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubununda sezonun en önemli maçları hafta sonunda yaşanacak. İlk dört sırada yer alan takımlar bir birleri ile maçlara çıkacak iken, hem kendi takımlarının galibiyeti hem de rakiplerinden gelecek en avantajlı sonuçlar bekleniyor olacak.

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubununda sezonun en önemli maçları hafta sonunda yaşanacak. İlk dört sırada yer alan takımlar bir birleri ile maçlara çıkacak iken, hem kendi takımlarının galibiyeti hem de rakiplerinden gelecek en avantajlı sonuçlar bekleniyor olacak.

Grupta 28 puan ile lider durumda olan Kartal Bulvarspor, kendisini ikinci sıradan 23 puan ile takip eden Beykoz 1908’i konuk ederken, Üçüncü sırada 22 puanla yer alan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ise 19 puan ile 4.sırada yer alan Ataşehir Çamolukspor’a konuk olacak.Bu dört maç içinde Beykoz İlçesi temsilcisi olan Beykoz 1908’in Lider Kartal Bulvarsporile yapacağı maç sarı-siyahlı camiada günler öncesinden konuşulmaya başlandı. Beykoz 1908 taraftarları için önemli müsabaka öncesinde sınırsız otobüs tahsisi yapılmış durumda.Boğaziçi ekibinde haftanın son çalışmasında sakatlıkları bulunan isimler düz koşu yaparken, diğer futbolcular ise yarım sahada çift kale maçı yaptıktan sonra, kanat ve şut çalışmaları yaptı. Sarı-Siyahlı Ekibin Teknik Sorumlusu Aydın Dursun antrenmanda futbolcularını sıklıkla uyararak konsantre kaybı yaşamalarına engel oldu. Dursun, hafta sonunda güzel bir maçın yaşanacağını söylerken, ” Bizleri bu sezon hiçbir maçımızda yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarımız ile İnşallah galibiyet sevincini birlikte yaşamak istiyoruz. Takımda sakatlıkları bulunan isimler mevcut, ancak bunu yeni yaşamıyoruz, sezon başından beri var. Kadrodaki tüm futbolcular maçlara hazır halde. Bizler bu sorunu yaşıyorsak diğer rakiplerimiz de yaşamakta. Sahaya çıkacak her on birimiz bütün kalbini oraya koyup bu büyük camiaya sevinç yaşatmak istemekte. “ diye konuştu.Sarı-Siyahlı takımın Beykoz Stadında yaptığı antrenman sonrasında Yönetim Kurulu Üyelerinden Adem Nebioğlu tarafından Kuru fasulye-Pilav-turşu ziyafeti verildi. Nebioğlu daha önce de ızgara, kelle-paça, çorba ziyafetleri ile futbolculara sürprizler yaşatmış idi.Beykoz 1908 Kulüp Başkanı Zeki Aksu ise yaptığı açıklamada, ” Camia olarak – o sen bu sene-sloganı ile büyük bir heyecan yaşamaktayız. Bazı maçlarda aldığımız istenmedik puanlar bizler üzse de iddiamızdan bir şey kaybetmiş değiliz. Özellikle Cumartesi Günü oynanacak olan Kartal Bulvarspor maçı son derece önem arz etmekte. Taraftarlarımızın da desteğini ardımızda hissederek maça çıkacağız. İnşallah alacağımız 3 puan bizi son derece iddialı kılacaktır ” dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb