reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 26 Kasım 2019 1199 Görüntüleme

Beykozlu Ordulular Sezayi Biçer ile devam dedi

Sezayi Biçer Başkanlığındaki, Beykozlu Ordulular Derneği, gerçekleştirdiği kongreyle Sezayi Biçer ve yeni yönetimi ile yola devam kararı aldı.

Sezayi Biçer Başkanlığındaki, Beykozlu Ordulular Derneği, gerçekleştirdiği kongreyle Sezayi Biçer ve yeni yönetimi ile yola devam kararı aldı.Kavacık Beyaz Saray Balo ve Düğün Salonunda düzenlenen Beykozlu Ordulular Dernek kongresine tek listeyle girildi. Divan başkanlığını İbrahim Özdemir yaptı. Kongreye Beykoz’da bulunan STK’lar dışında İstanbul’da bulunan Ordulu Dernek ve Federasyonlar da katılım gösterdi.Beykozlu Ordulular Derneği Başkanı Sezai Biçer öncelikle tüm katılımcılara ve geçmiş dönemde birlikte çalıştığı çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek başladığı konuşmasında; Ordu’nun Beykoz’da yaşayan 10 ilçesini de Ordu’nun tamamını temsil etmek adına yeni yönetime aldıklarını ifade etti.

Sözlerinin devamında ” Bizler hep birlikte gurbette olan Ordulular olarak İstanbul gibi büyük bir metropolde birlik beraberlik içinde daha iyi hizmetler ve kültürümüzü yaşatmak Ordu’muzu tanıtmak tüm hemşerilerimize destek olma çabasında olan kurumda yeni yönetime ve bizleri bu göreve tekrar layık gören hemşerilerimize de ayrıca teşekkür ederim.’ dedi.

Yönetim Kurulu Asil

Sezayi Biçer

Aydın Okumuş

M. Turgut Özdemir

Dr. Fahrettin Özkan

Musa Hamarat

İdris Özkan

Hasan Olcaydu

Yılmaz Deniz

Salih Belen

Onur Arıkan

Selahattin Güngör

Denetleme Kurulu Asil

İbrahim Özdemir

Mehmet Ustabaşı

Şenel Ustabaşı

Yönetim Kurulu Yedek

Nihat Çalık

Masum Ustabaşı,

Ozan Şener

Kemal Alper

Fuat Öztürk

Gülsüm Yılmaz

Erol Aydoğan

İlhan Okumuş

Kerem Ersin

Veysel Aksu

Mustafa Ustabaşı

Denetleme Kurulu Yedek

Nihat Uzuner

Onur Okutan

Halim Okutan

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb