reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 8 Kasım 2019 1060 Görüntüleme

HALK MECLİSİ ORTAÇEŞME VE ÇAMLIBAHÇE İÇİN TOPLANDI

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın ilçe sakinleriyle buluştuğu Halk Meclisi Ortaçeşme ve Çamlıbahçe Mahallesi sakinleri için kuruldu. Başkan Murat Aydın imardan, alt yapıya, çevre ve temizlikten istihdama kadar vatandaşlardan gelen soruları cevapladı.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın ilçe sakinleriyle buluştuğu Halk Meclisi Ortaçeşme ve Çamlıbahçe Mahallesi sakinleri için kuruldu. Başkan Murat Aydın imardan, alt yapıya, çevre ve temizlikten istihdama kadar vatandaşlardan gelen soruları cevapladı.Beykozluların hizmet taleplerini yerinde tespit etmek ve hızlı şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla düzenlenen toplantıya Ortaçeşme ve Çamlıbahçe Mahallesi sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Murat Aydın’ın mahalle sakinlerinin sorularını tek tek yanıtladığı buluşmada AK Parti İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Ortaçeşme Muhtarı Nuri Dik, Çamlıbahçe Muhtarı Necmettin Kahveci, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de hazır bulundu.

Mahalle sakinlerinin söz alarak ilettiği konuların başında imar geldi, talepler işleme alınmak ve arşivlenmek üzere yazılı olarak da alındı.Başkan Murat Aydın: “İmarı Bu Dönem Çözüme Kavuşturacağız”

Beykoz’da halkın en yüksek beklentisi olan imar planı çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Başkan Murat Aydın:  “Beykozlunun Beykoz’da kalmasını sağlayacak şey imar Barışı’dır. İmar Barışı süreciyle binalara sağlıklaştırma ve güçlendirme ruhsatı verilecek. Bakanlık ve belediye olarak biz sağlıklaştırma projesi yürüteceğiz. Belediye olarak İmar Barışı’na başvuranlara her türlü desteği sağlayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mızın çözüm iradesi Beykozluların yanında, onların desteğiyle inşallah imarı bu dönem çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.

Başkan Aydın toplantıda, belediyenin diğer hizmet alanlarıyla ilgili soruları da yanıtladı.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb