reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 14 Ekim 2019 1029 Görüntüleme

Beykoz Belediyespor son saniyede güldü

THF Erkekler Hentbol Süper Liginde mücadele eden Beykoz Belediyespor Takımı sezonun üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı. Boğaziçi ekibinde son saniye atağında Ozan Erdoğan ile gelen golün sevinci de büyük oldu. Salondan 28-27 galibiyetle ayrılan Beykoz Belediyespor Takımı günü maç fazlalığı ile lider tamamladı.

THF Erkekler Hentbol Süper Liginde mücadele eden Beykoz Belediyespor Takımı sezonun üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı. Boğaziçi ekibinde son saniye atağında Ozan Erdoğan ile gelen golün sevinci de büyük oldu. Salondan 28-27 galibiyetle ayrılan Beykoz Belediyespor Takımı günü maç fazlalığı ile lider tamamladı.

Salon: Recep Şahin Köktürk Spor Salonu

Hakemler: Okan Erkan Yurt-Abdullah Özdeniz

Beykoz Belediyespor: Yağız Öksüzcük ( Mehmet Emre ), Oussem Boudjenah 6, Yakup Yaşar Simsar 4, Ozan Erdoğan 7, Yurıı Babenkov 4, Gökhan Örnek 4, Çağlayan Öztürk 2, Ümit Kırkayak 1, Mikail Yıldırım, Emre Keskin ( Murat Varlı-Doğukan Keser-Musa Günerler-Fatih Ateş )

Antrenör: Mesut Ilgın

Nilüfer Belediyespor: Hüseyin Bereket ( Mustafa Şentürk ), Gürkan Soğukpınar 10, Enes Gümüşok 6, Durmuş Mutlu 5, Furkan Özcan 2, Uğur Erceylan 1, Ömer Pehlivan 2, Atilla Zaman, Kostiantyn Ustymenko 1, Ramazan Mutlu ( Yasin Çalışkan-Ali Rıza Ertürk-Emre Gümüştaş )

Antrenör: Selim Muti

Devre: 13-12 ( Beykoz Belediyespor )

Sarı Kartlar: Mikail Yıldırım, Gökhan Örnek, Çağlayan Öztürk ( Beykoz Belediyespor ), Atilla Zaman, Uğur Erceylan ( Nilüfer Belediyespor )

2 Dakika Cezalılar: Ümit Kırkayak, Mikail Yıldırım, Çağlayan Öztürk ( Beykoz Belediyespor ), Atilla Zaman ( 2 ), Furkan Özcan ( 2 )

7 Metre: Ozan Erdoğan ( 3 Gol ), Gürkan Soğukpınar (1 Gol )

Lige iyi bir giriş yapan Beykoz Belediyespor Takımının Bursa Temsilcisi Nilüfer Belediyespor maçından alacağı skor merak konusu idi. Müsabaka karşılıklı goller ile başladı. İlk gol konuk takımdan Furkan Özcan ile gelirken Ev Sahibi takımdan Yakup Yaşar Simsar eşitliği sağladı. Gürkan ile bir kez daha öne geçen Nilüfer Belediyespor Takımına cevap bu kez Oussem ile geldi. 2-2. Gürkan ile yeniden öne geçen konuk takıma üst ütse 2 gol kaydeden Yakup Yaşar Simsar 5.47 Dakikada cevap verince Beykoz Belediyespor ilk kez öne geçmiş oldu.

Beykoz Belediyespor Çağlayan, Oussem’in birer ve Ozan’ın iki golünün ardından 12.45’de 8-5 öne geçti. İlk yarı sonuna kadar üstünlüğünü devam ettiren Beykoz Belediyespor karşısında Gürkan ve Durmuş’un golleri ile karşılık verme gayretindeki Nilüfer Belediyespor takımı devre sonunda farkı 13-12 ile farkı bire indirebildi.

İkinci yarıya Ev Sahibi takım başlarken Oussem, Gökhan örnek ile iki gol ile başlarken bu bölümde konuk takımın ilk sayısı Durmuş Mutlu ile geldi. Uğur ile 37.17’de 15-15 beraberlik yaşanırken, Ozan Erdoğan’ın 7 metre golü ile Beykoz Belediyespor bir kez daha öne geçti. Ev Sahibi takım ilerleyen dakikalarda Gökhan’ın 2 ve Ozan’ın tek golü sonrasında 19-16 ile 3 gollü üstünlük yaşadı.

Maçta fark açılacak mı diye konuşulduğu anlarda Enes’in iki Durmuş’un 1 golü sonrasında Nilüfer Belediyespor bir kez daha 19-19 ile beraberliği yakaladı. 22-22 ve ardından 24-24 ile geçilen beraberlik anları sonrasında Beykoz Belediyespor Takımı Oussem ile bulduğu gol ile 25-24 öne geçti fakat karşılık Ömer ile gelince yine eşitlik geldi. Maçın sonları yaklaşırken heyecan da artıkça arttı.

Konuk takım Durmuş Mutlu ile 27-27’lik beraberliği yakaladı. Karşı atakta sağ hücumdan Yurıı’nin şutunun Kaleci Hüseyin’den dönmesi sonrasında karşı atak öncesinde Nilüfer Belediyespor Takımı mola hakkını kullandı. Artık saniyeler kala hucuma çıkan Nilüfer Belediyespor Takımına set olan Kaleci Yağız’dan geldi ve hızlı çıkışta soldan atağa kalkan Ozan Erdoğan kaydettiği gol ile takımının üçüncü galibiyetini tabloya yazdırdı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb