reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 9 Ekim 2019 1105 Görüntüleme

SAADET İSTANBUL YENİ DÖNEME HAZIR!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, yeni dönem planlama kampını Sakarya'da tamamladı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, yeni dönem planlama kampını Sakarya’da tamamladı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın planlama kampı, Sakarya’da gerçekleştirildi. Önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek çalışmaların planladığın ve istişarelerin yapıldığı kamp, iki gün sürdü. Kampa partinin İstanbul İl yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanları katıldı.

3 KASIM MİLAT OLACAK

Çalıştayların, eğitimlerin ve toplantıların gerçekleştirildiği kampta bir konuşma yapan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, çalışmaların oldukça verimli geçtiğini ifade etti. Saadet Partisi’nin 3 Kasım’da büyük kongresini gerçekleştireceğini de anımsatan Sevim, kongrenin hazırlıklarının devam ettiğini ve bu kongrenin Türkiye’nin gidişatı için milat olacağını kaydetti.

VER ELİNİ İSTANBUL DİYECEĞİZ

Saadet Partisi İstanbul Teşkilatları olarak bu yeni döneme hazır olduklarını belirten Sevim, “Bu süreçte herkesin yükü şüphesiz ağır olacak. Ancak biz İstanbul teşkilatları olarak çok daha bir yükü omuzlayacağız. Etkin ve verimli çalışmalara imza atacağız. Yorulmadan çalışacak, yılmadan yolumuza devam edeceğiz. Herkesi kucaklayacak, herkese sesleneceğiz. Silivri’den Tuzla’ya, 16 milyon İstanbulluya ver elini İstanbul diyeceğiz” şeklinde konuştu.

DEPREMİN GÜNDEMDEN DÜŞMESİNE İZİN VERMEYİZ

İstanbul için deprem gerçeğinin asla unutulmaması gerektiğinin altını çizen Başkan Sevim, “Öyle görülüyor ki deprem, son günlerde gündemden düşüyor. Ancak  biz Saadet Partisi olarak bu gerçeğin unutulmasına izin vermeyeceğiz. Depremle ilgili adımlar atılması gerekirken kimin hangi toplantıya çağırılıp, çağrılmadığını tartışanlara, deprem tartışmalarını sadece toplanma alanlarına sıkıştıranlara 16 milyon İstanbullu adına seslenmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

DOĞU TÜRKİSTANLI KARDEŞLERİMİZİN YÜREKLERİ SIZLAR

İBB ile Çin arasında yapılan “dostluk anlaşması” kapsamında bazı duraklara Çince durak isimleri asılmasına da değinen Sevim, “Bugün bu tabelalar oraya asıldığında Doğu Türkistanlı kardeşlerimizin yürekleri sızlar. Her zaman mazlumdan yana olmuş milletimizin vicdanı kanar. Bizim bunu kabul etmemiz asla mümkün değil. Benim tavsiyem, İstanbul’da bekleyen bunca iş varken böylesi tartışmalı işlere imza atılmasın. İBB herkesi kucaklasın” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb