reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 27 Eylül 2019 1475 Görüntüleme

BEYKOZ BLD. SPOR’DAN İLK ZİYARET ZİYA ÜNSAL ORTAOKULUNA İDİ

Beykoz Belediyespor Hentbol Takımının geçen sezon büyük ilgi çeken okul ziyaretleri yeniden başladı.

Beykoz Belediyespor Hentbol Takımının geçen sezon büyük ilgi çeken okul ziyaretleri yeniden başladı.

2019-20 Sezonunda yenilediği kadrosu ile ligin iddialı takımlarından biri haline gelen Yeşil-Mavili ekip bu dönemki İlk Okul ziyaretini ise Ziya Ünsal Ortaokulu’na yaptı. Takım Antrenörü Mesut Ilgın beraberinde takımın yabancı sporcuları olan Ousamma Boudjenah, Mehmet Emre ve Yuri Babenko ile Okul Müdürü Bekir Sağır’ı makam odasında ziyaret etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Okul Hentbol Takımının çok başarılı bir performans çizmeye başlamasından dolayı Takım Antrenörü Mesut Ilgın, Okul Müdürü Bekir Sağır’ı kutlarken yeni dönemde de okula desteklerinin devam edeceği bilgisini verdi.Ziya Ünsal Ortaokulu Müdürü Bekir Sağır ise Hentbol Sporunun Beykoz İlçesinde özellikle okullar düzeyinde müthiş bir ivme kazandığına dikkat çekerken, “ Şüphesiz bu görüntünün oluşmasında karşılıklı samimiyetin, ve ortak projenin başarı ile hayata geçirilmesinin de payı büyük. Bu anlamda yeni sezonda Beykoz Belediyespor Hentbol Takımına yeni sezonda başarılar diliyorum. Vaktimiz yettiğince maçlarında destek olacağız “ şeklinde konuştu.

Görüşmenin ardından İBB Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksi çok amaçlı spor alanında okul öğrencilerinin katılımı ile zevkli ve heyecanlı bir buluşma gerçekleşti. Boğaziçi ekibinin Antrenörü Mesut Ilgın ile sporcuların Hentbol Sporuna ait yönelttiği soruları doğru yanıtlayan öğrencilere forma hediye edildi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb