reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 8 Eylül 2019 1173 Görüntüleme

Beykoz’da Cami Tuvaletleri Işıl Işıl

Beykoz Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla ücretsiz ve tertemiz olan cami tuvaletleri ilçede gündelik hayatı kolaylaştırırken vatandaşlardan dua ve övgü alıyor.

Beykoz Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla ücretsiz ve tertemiz olan cami tuvaletleri ilçede gündelik hayatı kolaylaştırırken vatandaşlardan dua ve övgü alıyor.İstanbul’un en güzel ilçesi Beykoz’da ilçe sakinleri, ziyaretçi ve turistler için 137 camide başlatılan temizlik seferberliğiyle merkezdeki 37 camide 51 kişilik sabit temizlik ekibiyle düzenli hizmet veriliyor.
Merkezi camilerin yanı sıra, 4 mobil ekip de haftalık periyotlarla diğer camilerde tuvaletlerin hijyenik ve bakımlı kalmasını sağlıyor, avlu ve şadırvanları yıkıyor.Haftanın 7 günü Kesintisiz Temizlik  

İlçe sakinlerinin beğeniyle karşıladığı hizmet kapsamında merkezi camilerin tuvalet ve abdesthaneleri haftanın 7 günü her kullanım sonrası temiz olacak şekilde yıkanıyor.

Böylelikle camilere ibadete gelen cemaat, yoldan geçen vatandaşlar, çevre esnafı ve turistler her daim temiz bir görüntüyle karşılaşıyor.
Ziyaretçiler, cami tuvaletlerinde sıvı sabundan tuvalet kâğıdına, kâğıt havludan parfüme kadar tüm malzemeleri bulabiliyor.

Beykozluların memnuniyeti için 12 camide ise çift vardiya uygulanıyor.Tüm Temizlik Malzemesi Belediyeden

Beykoz Belediyesi cami tuvalet temizliği hizmeti kapsamında tüm hijyen malzemelerini ücretsiz karşılıyor ve monte ediyor.

Çavuşbaşı Merkez Camii’nde öğle namazı öncesinde yapılan temizlik çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Beykoz Belediyesi Temizlik İşleri Şefi Hikmet Atay: “Beykoz’daki 137 camiye hizmet veriyoruz. Bu camilerin 37’sinde sabit personelimiz mevcut, 12’sinde çift vardiya, 25’inde tek vardiya olarak hizmet vermekteyiz. Geriye kalan 100 camimizin, kurmuş olduğumuz 4 adet mobil ekibimiz tarafından haftalık programa alınarak temizlikleri yapılıyor. Amacımız, vatandaşlarımızın daha temiz ve sağlıklı ortamda ibadetlerini gerçekleştirmelerini sağlamak” dedi.

Hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren 60 yaşındaki Zihni Gedikoğlu: “Güzel hizmet var. Daha önce böyle bir hizmet görmüyorduk. Teşekkür ediyoruz belediyemize. Temizlikten memnunuz, belediyemizden de memnunuz” diye konuştu.

56 yaşındaki Celal Acar ise: “Memnunuz, daha önce yoktu. Murat Aydın geldikten sonra bu hizmetler başladı. Arkadaşlar temizliyorlar. Her şeyimiz var. İlgi ve alakalarından memnunuz, teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb