reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 14 Temmuz 2019 1649 Görüntüleme

15 Temmuz’da Atatürk Havalimanı’nda anma töreni

15 Temmuz Darbe Girişimi'nin ardından pazartesi günü tüm yurtta o gece şehit olanları anmak için törenler düzenlenecek. Törenlerin ilk adresi Ankara olacak. O gece bombaların hedefi olan yerlerde törenler düzenlenecek. İstanbul'da da törenlerin adresi Atatürk Havalimanı olacak.

15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından pazartesi günü tüm yurtta o gece şehit olanları anmak için törenler düzenlenecek. Törenlerin ilk adresi Ankara olacak. O gece bombaların hedefi olan yerlerde törenler düzenlenecek. İstanbul’da da törenlerin adresi Atatürk Havalimanı olacak.

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde 450’den fazlası yurt dışında olmak üzere toplam bin 500 civarında etkinlik faaliyete geçirilecek. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın etkinlik haritasına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz günü saat 13.00’te Millet Camii’ndeki hatm-i şerife katılacak.

Daha sonra 14.00’te TBMM’de özel oturum yapılacak. Saat 16.00’da Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının açılışına katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan akşam saat 20.00’de ise Atatürk Havalimanındaki anma programına katılacak.Başkan Aydın Beykozlu vatandaşları davet etti

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın Beykozlu vatandaşlara SMS göndererek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ında katılacağı Atatürk Havalimanındaki anma programına davet etti.

Başkan Aydın Beykozlu vatandaşlara gönderdiği SMS’te şu ifadelere yer verdi:

Kıymetli hemşerim,

Tek yürek olup yazdığımız 15 Temmuz Destanı’nın üçüncü yıl dönümünde Atatürk Havalimanı’nda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile buluşuyoruz. Gelin tüm dünyaya tekrar, bir ve birlik olduğumuzda neler yapabileceğimizi haykıralım.

Tarih: 15 Temmuz Pazartesi

Saat: 20.00

Yer: Atatürk Havalimanı

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb