reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 10 Temmuz 2019 1029 Görüntüleme

Beykoz’da Pazar Günleri Yollar Bisikletlilerin

Beykoz’da artık her Pazar vatandaşlar Asgari Kalabalık Bisiklet Turu’nda bir araya geliyor. Her Pazar saat 10.00’da ‘Asgari Kalabalık’ı oluşturmak için bisikletliler Beykoz’u turlayacak.

Beykoz’da artık her Pazar vatandaşlar Asgari Kalabalık Bisiklet Turu’nda bir araya geliyor. Her Pazar saat 10.00’da ‘Asgari Kalabalık’ı oluşturmak için bisikletliler Beykoz’u turlayacak.Sağlıklı yaşam, kolay ulaşım sloganıyla farkındalık oluşturmayı hedefleyen bisiklet projesi, ilk iki istasyonu Küçüksu’ya kurulan ISBIKE projesiyle başladı. Sahildeki araç trafiğini azaltmayı, insanların sahil esnafına ulaşımını kolaylaştırmayı, sahilde vakit geçirmeyi daha cazip hale getirmeyi amaçlayan proje ile çevrenin korunması ve sağlıklı yaşama adım atmak da hedefleniyor.Katılımcılara Sürpriz Hediyeler

Beykoz Belediyesi katılımcılara 24 vitesli bisiklet ve bisiklet aksesuarları, kaykay, paten, cep telefonu kılıfı, kask gibi hediyeler dağıtacak. Hediyeler tura katılan kişiler arasından yapılacak çekilişle verilecek.

İlk turun güzergâhı: Beykoz Belediyesi- Ortaçeşme- Akbaba- İETT durakları Tokatköy ve Beykoz Belediyesi’ne U dönüşü şeklinde olacak.Belediye Başkanı Murat Aydın: “Beykoz’da bisiklet uygulamasını başlatıyoruz”

Beykoz’da bisiklet farkındalığını en üst seviyelere taşıyacağına inandığını belirten Başkan Murat Aydın: “Beykoz’da bir ilk olarak tüm hemşerilerimle her Pazar bu turlarda bir araya gelip pedal çevireceğiz. Amacımız bisikletin bir ulaşım aracı olarak yaygınlaşması. Bisiklet Beykoz’umuzun bir parçası haline gelecek ve sahildeki ulaşımı, yaşamı kolaylaştıracak. Esnafımızın işlerine inşallah bereket gelecek. Bisikletiyle gelen bir vatandaş, istediği yerde duracak, alışverişini yapacak ve trafikte beklemeden yoluna devam edecek. Üstelik İstanbul’da bisikletle yolculuk etmekten Beykoz kadar keyif alınabilecek başka bir yer var mı?” dedi.PROGRAM:

Tarih: 14 Temmuz 2019 Pazar

Yer: Beykoz Belediyesi Önü- Ortaçeşme- Akbaba- Tokatköy sapağı-Geri U  dönüşü

Saat: 10:00-13:00

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb