reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 19 Nisan 2019 1459 Görüntüleme

Kulüpler Başkana tebrik ziyaretinde bulundu

Beykoz’daki spor kulüpleri Belediye Başkanı Murat Aydın’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Beykoz’daki spor kulüpleri Belediye Başkanı Murat Aydın’a tebrik ziyaretinde bulundu.BİSK (Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Derneği) Başkanı Asım Özdemir ve Beykoz Spor AŞ. Başkanı Zeki Aksu önderliğinde gerçekleşen ziyarette, Beykoz’da faaliyet gösteren amatör spor kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.Ziyarette Başkan Aydın’a Beykoz’da spor kulüplerinin eksiklikleri aktarıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Beykoz’da  amatör kulüplere vaadedilen 20’şer bin liralık desteğin önümüzdeki hafta dağıtılmaya başlanacağı bilgisini aktaran Başkan Murat Aydın, “Belediyede spor müdürlüğü kurulacak ve elimizdeki imkanlar ölçüsünde amatör kulüplere destek verilecek. Spor denilince sadece futbol olarak algılanmasın. Futbola ayrıcalık gösterilmeyecek. Başta olimpik sporlar olmak üzere her türlü spor dalına destek vereceğiz. Belediye tesislerin bakım ve işletme görevini yapacak. Sizler de sporla ilgili aktiviteleri sürdüreceksiniz.” diye konuştu.Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi üyelerini ağırladı.

Her gün yüzlerce kişiyi makamında ağırlayan Başkan Murat Aydın, Bugün makamında Vatandaş ve STK’ların yanı sıra Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi üyelerini ağırladı.Başkan Aydın’a plaket takdim eden Kent Konseyi üyeleri ziyaretlerinde; “Beykozlular çok şanslı Murat Başkan ile Beykoz bambaşka bir çehreye bürünecek.” İfadelerini kullandılar.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb