reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 31 Mart 2019 1251 Görüntüleme

Miniç: “Beykoz’un geleceği hakkaniyet ve adalet üzere olsun”

İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç sabah saatlerinde Halide Edip İlköğretim Okulu'nda eşi Ferda Miniç ile birlikte oy verdi.

İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç sabah saatlerinde Halide Edip İlköğretim Okulu’nda eşi Ferda Miniç ile birlikte oy verdi.

Seçimlerin ülkemiz ve Beykoz için hayırlı olmasını dileyen Bilgehan Murat Miniç; “Bugün Beykoz’umuzun gelecekteki 5 senesine etki edecek kararı hep birlikte vereceğiz. Dileğimiz odur ki Beykoz’umuz için en hayırlısı olsun. Beykoz’un geleceği hakkaniyet ve adalet üzere olsun. Seçimler biter biz yine dost, akraba, arkadaş olmaya devam ederiz. O yüzden nezaketi elden bırakmadan hep beraber güle oynaya bir seçim günü geçirelim inşallah.

Bugün Malatya’nın Pütürge İlçesinde meydana gelen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Saadet Partili vatandaşlarımızı da rahmetle anıyorum. Akp adayının yeğeni tarafından gerçekleştirilen bu saldırıya sessiz kalmak mümkün değil. Milletimizi kutuplaştıran zihniyetin hasadı bu iki vatandaşımızın can kaybıdır. Bir oy için bir insanı öldürebilen bir güruhtan ülkeye ve millete nasıl hizmet beklenebilir? Bu tür olayların ülkemizde son bulmasını Allah’tan niyaz ediyoruz.

Tekrardan seçimler ülkemiz, milletimiz ve Beykoz’umuz için hayırlara vesile olsun.”

 

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb