reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 24 Mart 2019 2422 Görüntüleme

BEYKOZ MASTERLER SK 5.YILINI COŞKULU BİR GECE İLE KUTLADI

Türkiye Masterler Veteranlar Futbol Ligi ( TMVFL ) Kurucu Üyelerinden olan Beykoz Masterler Spor Kulübü kuruluşunun 5.yılını özel bir gece ile kutladı.

Türkiye Masterler Veteranlar Futbol Ligi ( TMVFL ) Kurucu Üyelerinden olan Beykoz Masterler Spor Kulübü kuruluşunun 5.yılını özel bir gece ile kutladı.Rüzgarlıbahçe’de bulunan Asr-ı Mekan’da yapılan geceye 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler için adaylıkları bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Başkan Adayı Coşkun Tosun, Saadet Partisi Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, İyi Parti Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç, İyi Parti İlçe Başkanı Akif Taşdemir ile aynı Partinin Belediye Meclis Üye Adaylarından Adnan Ceviz katılan siyasetçiler arasında idiler.TMVFL Başkanı Kenan Gürsu, Başkan Vekili Mustafa Ekşioğlu, Lig Koordinatörü Ali Şahin Kurucu Üyelerini gecelerinde yalnız bırakmadılar. Aynı saatlerde Ak Parti’nin Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun iştirak ettiği Çavuşbaşı’ndaki gecesi nedeni ile Ak Parti Başkan Adayı Murat Aydın ile birlikte Beykoz Belediye BaşkanıYücel Çelikbilek ile Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı katılamadıkları için mesajlarını gönderdiler.Gecenin sunuculuğunu yapan ve işin organizasyon kısmını da bu açıdan üstlenmiş olan Ahmet Baş, Beykozlu Sanatçılardan oluşan bir eğlence kısmına imza atarken gecenin Sürpriz Sanatçısı ise Hatice idi. Ahmet Baş ile birlikte sahne alan Sanatçılar ise Barış Gedik, Sedat Dursun, Zafer Şenol, Memoli ve Ronay idi.

Geceye Çavuşbaşı’nda Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile buluşmalarının ardından katılım sağlayan Beykoz İlçesinin değişik kulüplerinin başkan ve temsilcileri yaşanan ortama renk kattılar.Gecede bir konuşma gerçekleştiren Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş, yoğun bir gündem ve programlar esnasında gecelerine katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletirken, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’nın selamlarını iletti. Baş konuşmasında Beykoz İlçesi Spor Kulüplerinin her zaman yanında olduklarını anımsatıp, ” Ben tüm spor kulüplerimize vermişleri hizmetlerden ve yapmış oldukları faaliyetlerden dolayı kutluyorum. Kadromuzda yer alan 40 isim işte bu kulüplerimizde değişik dönemlerde futbol oynamış isimlerden oluşmakta. Bazıları hala Masterler-Veteranar Liglerinin vermiş olduğu mesajı anlayamıyor, birkaç kişi maç oynayıp , kendi kendini eğlendiriyor diye de bakabilmekte. Oysa biz ilerleyen yaşlarda da spordan kopulmayacağını, aynı ruh ve heyecanın muhafaza edilip, maçlara yansıyabileceğini bu lig vasıtası ile göstermiş bulunmaktayız. Bu ligin Kurucu Üyelerinden biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Şu anda iki ayrı yaş kategorisi ve liginde takımlarımız mücadele etmekte. Ligde Şampiyonluk dahil almış olduğumuz derece ve kupalar bizlere ayrı bir motivasyon kaynağı da olmuş durumda. Değerli Federasyon Başkanım, Başkan Vekilim ve diğer tüm dostları aramızda görmekten son derece mutlu oldum, teşekkürlerimi iletiyorum ” diye konuştu.Gecede TMVFL Başkanı Kenan Gürsu, Başkan Vekili Mustafa Ekşioğlu, Lig Koordinatörü Ali Şahin, Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu konuşma yapanlar arasında yer aldı.

TMVFL Başkanı Kenan Gürsu, Beykoz Masterler Spor Kulübünün kendileri açısından yerinin büyük önem arz ettiğini anımsatırken, ” İlk kurucularımızdan olan ve geride kalan süreçte başarılı sonuçlara imza atan Beykoz Masterler Ailesi ile bu gecede birlikte olmak bizleri fazlası ile memnun etti, nice 5.Yıllara diyorum ” şeklinde konuştu.

TMVFL Başkanvekili Mustafa Ekşioğlu ise ” 2014 yılından beri bizler ile birlikte olan Kurucu Başkanımız Asım Özdemir ve şimdiki Başkanımız Zafer Başkanımıza en kalbi duygularım ile teşekkürlerimi iletmek isterim. Bu gece çok daha pozitif enerji yayan topluluk ile karşı karşıya kaldığımız için de memnunum ” dedi

TMVFL Lig Koordinatörü Ali Şahin ise Organizasyonlarında önemli bir yeri olan Beykoz Masterler Spor Kulübünün 5.Yılı Gecesinde büyük bir aile olduklarını bir kez daha kanıtladığını  söylerken, ” Beykoz Masterler SK Ligin Lokomotifidir..değerli Kulüp Başkanımız Zafer Baş’ın özverili çalışmalarının yanı sıra sahalarda da yerini almakta. Hatta 45+ Liginde atmış olduğu gol hala hafızalarımda ” diye konuştu.

 

Yorumlar

İlginizi çekebilir

“BİZ NEREDE HATA YAPIYORUZ”

“BİZ NEREDE HATA YAPIYORUZ”

Tema Tasarım | AnatoliaWeb