reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 11 Mart 2019 1438 Görüntüleme

Beykoz Belediyespor Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakası öncesinde moral depoladı

THF Erkekler Hentbol Süper Ligi ikinci yarı maçlarına fırtına gibi bir giriş yapan Beykoz Belediyespor’un son kurbanı Bursa Ekibi Nilüfer Belediyespor oldu. Boğaziçi Ekibi rakibini Deplasmanda 35-30 mağlup ederken , hafta içinde oynayacağı Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakası öncesinde moral depoladı.

THF Erkekler Hentbol Süper Ligi ikinci yarı maçlarına fırtına gibi bir giriş yapan Beykoz Belediyespor’un son kurbanı Bursa Ekibi Nilüfer Belediyespor oldu. Boğaziçi Ekibi rakibini Deplasmanda 35-30 mağlup ederken , hafta içinde oynayacağı Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakası öncesinde moral depoladı.Salon : Üçevler Spor Tesisleri

Hakemler : Okan Erkan Yurt-Abdullah Özdeniz

Gözlemci : Şerafettin Önay

Nilüfer Belediyespor : Yasin Çalışkan ( Mustafa Şentürk-Aleksander Pejcinoviv ), Ozan Arifoğlu 6, Dusan Andrejevıc 6, Gacevıc Spasoje 1, Gürkan Soğukpınar 2, Ramazan Mutlu 7, Marko Perovıc 4, Ömür Pehlivan 2, Serhat Yahşi 2, Milos Prodanovıv, Hasan Geyik, Efe Erdem Yazıcı, Adnan Tayfur, Emre Gümüştaş

Antrenör : Selim Muti

Beykoz Belediyespor : Eduard Maksutov ( Ali Aras-Kayhan Akad ), Cleryston David 7,Yakup Yaşar Simsar 6, Ozan Erdoğan 4, Durmuş Mutlu 2, Stanislav Pshenıchnıkov 2, Çağlayan Öztürk 9, Okan Yalçıner, Ümit Kırkayak 1, Refik Tuğyan 1, Oğulcan Güney 1, Emre Bakır 1, Mykola Stestyura 1, Ömer Mercan

Antrenör : Mesut Ilgın

2 Dakika Cezalılar : Ozan Arifoğlu, Dusan Andrejevıc ( Nilüfer Belediyespor ), Ümit Kırkayak ( Beykoz Bld.Spor )

Sarı Kartlar : Ozan Arifoğlu-Dusan Andrejevıc-Gacevıc Spasoje ( Nilüfer Belediyespor ), Yakup Yaşar Simsar-Ümit Kırkayak-Stanislav Pshenıchnıkov ( Beykoz Belediyespor )

7 Metre Atışları: Marko 1, Serhat ( Maksutov Kurtardı ) / Cleryston Davıd 1Nilüfer Belediyespor’un Üçevler Spor Tesisleri Salonundaki karşılaşmaya Ev Sahibi Takım Kalede Yasin-Serhat-Efe Erdem-Ramazan-Adnan ve Gacevıc’den oluşan yedili ile başlarken, konuk Beykoz Belediyespor Takımı ise Kalede Maksutov-Yakup Yaşar-Ozan-Davıd-Stanislav-Çağlayan ve Durmuş’dan oluşan yedili ile sahada idi.Karşılaşmanın ilk golü Beykoz Belediyespor adına Yakup Yaşar Simsar ile geldi Nilüfer Belediyespor ise bu gole Ozan Arifoğlu ile karşılık verdi 1-1. İlk 10 dakikada karşılıklı gollerin ardından 6-5 Beykoz Belediyespor üstünlüğü vardı. Ozan Arifoğlu ile beraberliği yakalayan ev sahibi takım Dudan ile bulduğu 2 gol ile maçta 8-6 ilr ilk kez öne geçip 2 gollük avantaj da yaşadı. Beykoz Belediyespor takımı rakibini Çağlayan Öztürk ie bulduğu gol ile 12-12 ile beraberliği yakaladı ardından Durmuş Mutlu ile bulduğu gol ile de 20.Dakikada öne geçti 13-12Maçın bundan sonraki anlarında Beykoz Belediyespor Takımında Kaleye geçen Ali Aras üst üste yaptığı kurtarışlar ile futbolcu arkadaşlarının motivasyonlarına olumlu etki yaparken David ile Çağlayan ile gelen goller ile bu kez 2 farklı öne geçen İstanbul Ekibi oldu. Refik Tuğyan oyuna dahil olur olmaz ilk atağında kaydettiği gol ile takımını ilk kez 3 farklı üstünlüğü takımına kazandırdı. İlk yarı sonuna kadar korunan bu fark devreye 19-16’lık üstünlük ile Beykoz Belediyespor’un avantajlı girmesine neden oldu.İlk yarı boyunca takımları adına 5’er gole imzalarını atan David ile Ramazan bu bölümün en golcü isimleri olarak dikkatleri çektiler. İkinci yarıya başlayan ev sahibi takım olurken ilk 3 dakikadaki başarılı çıkışını Ramzan-Ozan ve Yasin üçlüsü ile bulduğu goller ile skora da yansıtan Nilüfer Belediyespor 19-19 beraberliği yakaladı. Bu andan sonra ikinci yarının ortalarına değin kah beraberlik kah tek farklı üstünlükler ile maçı dengelemesini bilen Beykoz Belediyespor 40.Dakikadan itibaren maça ağırlığını koydu ve Çağlayan’ın 2, Ozan Erdoğan ve Yakup Yaşar’ın birer golleri sonrasında 27-23 ile 4 farklı skor yakaladı.Kalecisi Yasin’in başarılı kurtarışları sonrasında yeniden umutlanan Nilüfer Belediyespor Takımı 46.dakikada Serhat’ile bulduğu gol ile bir kez daha beraberliği yakaladı 27-27. Maçta kritik anlarda sahneye çıkan Çağlayan Öztürk kaydettiği 2 gol ile maçı yine takımı lehine çeviren isim oldu. Boğaziçi Ekibinde Kaleye geçen Kaleci Kayhan Akat’ın üst üste iki kurtarışı sonrasında Ozan Erdoğan ile Ozan Arifoğlu’nun golleri gelirken maç hızlı bir tempoya büründü.

Oğulcan-David-Mykola üçlüsü ile gelen peş, peş gollerin sonrasında farkı 5 sayıya çıkaran Beykoz Belediyespor, son atakta Serhat’ın 7 Metre atışını Kaleci Eduard Maksutov’un eli ile çelmesi sonrasında müsabakayı 35-30’luk skor ile galip kapatan taraf oldu.

Öte yandan müsabakanın bir atak sonrasında parmağı çıkan Nilüfer Belediyespor Takımının Milli isimlerinden Ozan Arifoğlu’nun parmağını Beykoz Belediyespor Takımının Yılların Masörü Enis Gözümoğlu başarılı bir hamle ile yerine oturturken tribünlerden bu esnada alkış geldi. Maç sonunda ise Beykoz Belediyespor Kafilesinin yanına gelen Arifoğlu, bir kez daha teşekkürlerini Gözümoğlu’na iletti.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb